Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%47 raporum ve 6600 prim günüm var. Ne zaman emekli olurum?

mhmt05

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba
ben aranıza yenı katılan arkadaşınızım. benim öğrenmek istediğim 1991 yılında almış olduğum 47.70 özürlü raporu ile 1992 yılında özel sektörde işe başladım
1995 yılında işten ayrıldım ve 1995 yılından somra yeni bir işe girdim. işe girerken raporlardan faydalanmadım. yenı rapor da almadım
2009 kadar iş hayatını devam ettirdim 6600 gün sigortalık sürem var
şuan çalışmıyorum. nasıl emeklı olabılrım?

yardımcı olursanız sevinirim

Vergi indirimi hakkı alabilirseniz hemen emekli olabilirsiniz, erken emeklilik şartlarını hem süre hem de prim olarak yerine getirmişsiniz.
Bunun için çalışıyor olmanız gerekiyor.
Kısa bir süre için (1 hafta - 10 gün gibi de olabilir)sigortalı bir işe girin,bulunduğunuz yerdeki defterdarlık/maliyeye,işyerinden alacağınız çalışma belgesi ile vergi indirimi için başvurun.
Erken emeklilik için vergi indirimi şart.

vergi indirimi işleminin aşamalarınıda söylersen iyi olur arkadaşım sen biliyosun her halde nasıl ve hangi evraklarla

peki emekli olursam takriben ne kadar maaş alabilirim birde emekli olmak faydalımı yoksa beklemede kalıp siğorta pirim ve gün sayısını mi yükseltmeli ne dersiniz

Üst Alt