Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%47 raporuma şeker hastalığımı da ekletmek için ne yapmalıyım?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese selamun aleykum benim surekli % 47 raporum var simdi sekerimde var bunuda ekletebilirmiyim ekletmeye kalksam nasil bi yol izlerim yardimci olursaniz sevinirim

Ahmetvolkan % kaçı geçmek istiyorsunuz, var mı böyle bir beklediğiniz oran?

yeni hastalık ekletmek için baştan rapor almanız gerekir. En fazla % 68'e çıkar şekerle birlikte alacağınız oran.
Çünkü verilecek oranlar:

Diabet
A- Diyet ve oral anti diabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamışTip II Diabetes mellitus:% 20
B- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
C- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyonyapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

Raporun %40 olmasıyla 68 olması size hiç bir getiri sağlamayacak diye biliyorum.Aytıca raporunuz bir müddet süreli olabilir.

Ahmetvolkan yeniden engelli bir rapor için başvuruda bulunmanız gerek ayrıca Sugaremro %40%60 arasındafark var eğer %60 üzeri bir rapor ile 2 derece vergi indirimi alırsanız hizmet yılı ve ve istenilen gün daha az olur daha erken emekliliktir bu diyabet rahatsızliklarida sürekli olup raporda süre şartı bulunmaz lütfen kesin ve net bilgi sahibi olmadan kişileri yanlış bilgi vererek yönlendirmeyelim.

sürekli raporun varsa daha niye ugraşıyorsun...geçmiş üç aylık şeker testinde düşük çıkarsa ilaç kullansan dahi puan vermiyorlar..benim başıma geldi ..GLIFOR 1000 mg 100 film tablet
raporlu ilaç kullanmama ragmen şeker 0 verildi...
elindeki sürekli raporundan olursun bence hiç ugraşma bir dost tavsiyesi.....
1. İL SAGLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ( RAPORA İTİRAZ) YENİ BİR HASTANEYE SEVK
2. 2.Cİ BİR HEYET HASTANESİ
3. SONUÇ FARKLI ÇIKARSA 3.CÜ BİR HEYET HASTANESİ..
SONUÇTA EZİYET ........

Ahmetvolkan
Kardeşim şayet durumun KKELEBEKK Kısmet hanımın göstermiş olduğu tabloya göre puan alabilecek bir halde ise,
Ve senin burdan alabileceğin puanlamaya ihtiyacın var ise,
Senin şekeri ekletebilmen için tekrar rapor çıkartman gerekli.
Kazaya uğramadan,ki kaza derken senin gibi bazı arkadaşlar raporumu yükselteyim derken uçürumdan aşağı güme gidiyor ve elindeki engelli raporundanda oluyorlar.
Tekrar rapor çıkarta bilmen için izlemen gereken yolu sana aşağıda yazıyorum.
Yeni rapor başvurunu eski raporunu almış olduğun hastaneye hastalıklarımda artma var gerekçesi ile şahsi başvuru yaparak aynı hastaneden al.
Nedeni ise,daha önce sana oran veren doktorlar kendi vermiş oldukları oranlarla çelişkiye düşmez,önceki oranını düşürmez ve önceki verdikleri oranları tekrar verirler,
Bunun içinde eski raporunun fotokopisini beraberinde götür.
Şeker hastalığın içinde,raporuna diyabeti eklet ve o bölümede başvur.
Geçmiş olsun.

Sevgili Umut haklısınız erken emeklilik ve gün süresini geri çektiğini atlamışım.Fakat bende size bir güzel uyarıda bukunayım:21 Senelik Tip1 diyabetim Böbrek nakilliyim ve 7 Senedir tansiyon hastasıyım.Bu hastalıkların hepsi kalıcı ve uzun süreli.Engelli raporumu ilk aldığımda 1 sene süreli verdiler.Sizden aynı rica da ben bulunaym Şeker hastalarına yeni sisteme göre süreli rapor veriliyor.Arkadaş bu hastalıı ekletirse en azından ilk raporu süreli olur.Ve bu neredeyse %100 dür.

Bilginize.

Üst Alt