Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%47 raporuma var. Vergi dairesi yeniden hastaneye sevk etti..?

Ciha

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%47 sürekli engelli raporum var
ama gelir idaresinden dün gelen yazıda:

klinik muayene bulguları engellilk bulguları labaratuar bulguları hastane baş tabibliğne onaylatılarak anılan belgenin özürlü ölçüsü sınıflandırılması ve özürlülere verilecek sağlık kurulu raporları hakkında yönetmeliğe uygun yeniden düzenlenecek bir raporun kurulumuzca incelenmek üzere gelir idaresi baskanlığına gönderilmesi karar verilmeli

diye bir yazı geldi

napmalıyım giden raporlarda mı eksik var sadece raporum gitmiş

TESEKKÜRLER .

slm kardeşim öncelikle geçmiş olsun aynı sorunu bende yasadım %45 sürekli raporum vardi tekrar hastaneye sefk edildim bunların derdi engellinin derdine care olmak hayatını biraz daha kolaylaştırmak değil daha fazla sorun çıkarmaya uğraşıyorlar sanke hastanye gidince bizler iyileşiyoruz böle salakaca bir anlayiş var anlamıyorum bir türlü seni tekrar hastaneye sefk edip yeni bir rapor istemişler inşallah oranı düşürmezler

raporu ne zaman aldınız ve vergi indirimi almışmıydınız?

Beni hastaneye sevk etmediler gelir idaresine sadece raporum gitmiş labaratuar bulguları gitmemiş tekrar tamamlayıp yolladık raporumda tekrar sorun cıkar mı

Rapor mart 16 da aldık zaten gelir idaresinden gelen yazıda vergi indirimi alamadım TEŞEKKÜRLER

Ciha

Bu gönderdiğiniz tetkikler raporu destekler içerikte ise bir sorun olmadna onaylanacaktır...

Üst Alt