Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4700 prim günü ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

ali ceyhan

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
6 Ağustos 2011 Güncel:

arkadaşlar 01/07/2011 tarihinde emeklilik başvurusunda bulundum, 06/08/2011 de yani 37 günde cevabı geldi bağlanan maaş 678 tl, belki arkadaşlara yardımcı olur.

_________
1984 yılından ssk başlangıcım var toplam 4700 gün ödenmiş primim var 4 yıl önce geçirdiğim kaza sonucu solbacağımı ve dalagımı kaybettim ankaradan v.m.raporu S 2014 yılının 11 .ayında inş normal emekli olucam,

şuan emekli olsam ortalama nekadar maaş alırım yada normal emekliliğimi beklemem daha iyi.

Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1984 yılından ssk başlangıcım var toplam 4700 gün ödenmiş primim var 4 yıl önce geçirdiğim kaza sonucu solbacağımı ve dalagımı kaybettim ankaradan v.m.raporu S 2014 yılının 11 .ayında inş normal emekli olucam,

şuan emekli olsam ortalama nekadar maaş alırım yada normal emekliliğimi beklemem daha iyi.

Sorularımı yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

gecmıs olsun kardesım benım 4560 gunum askerı ucretın usdunden odendı buay emeklı oldum baglanan maas 646tl yuzde 59 raporumvar bence olma kardesım emeklı oranları dusmus normal emeklı olbence belkı daha fazla alırsın

emeklilik hakkında

1984 yılından ssk başlangıcım var 4700 gün ödenmiş primim bulunmakta 4 yıldır bedensel engelliyim v.m.raporun %53 şuana kadar primlerim askari ücretten ödendi şu an emekli olsam ne kadar maaş bağlanır
yada 2014 yılını bekleyip normal emekli olmam dahamı iyi.

sorularımı yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Siz neden 2014 yılını bekliyorsunuz Ali bey
3.derece vergi ind.hakkınız var 1984 ssk başlangıcınız var ve 4700 gün ödenmiş priminiz var zaten emekli olmayı hak etmişsiniz

anlatmak istediğim şey şu ilker bey acaba normal emeklilikle malülen emeklilik arasında ne kadar maaş farkı var eğer arada fazla fark yoksa zaten hemen verecem emekliliğimi aşırı bir fark varsa 3,5 yıl daha beklicem normal emekli olacağım , bu farkı ögrenmek istiyorum.teşekürler.Bu arada sigorta pirimlerimin tamamı askari ücretten ödendi.

Hemen emekli olun... 3.5 sene fazladan emekli maaşı almanın avantajı hiç bir şeye değişilmez... :)

teşekür ederim 5 nisan itibarı ile verecem emekliliğimi ,inş hayırlı olur.

alı kardes hayırlı olsun ama bu ayı cıkarmadan ver bır ay sonraya atmasn bende senıgıbı yaptım bır ay gerı attı arkadasımla ıslemlerı bereber yaptık o ocak 30 ben ıse 3 subat verdım aramızda bır ay oldu omart 20 sınde aldı bn daha 20 nısanda alıcam bunu hespla hayırlı olsun

emekli maaşı hesaplama sitesinden bilgileri girdiğim zaman bugünki tarihle 01/05/2011 e kadar emekli olursam 672,84 tl maaş alacağım yazıyor, eğer 01/06/2011 de emekliliğimi verirsem yani 2 ay sonra 699,84 tl olarak görünüyor yani 1 ay daha beklersem 28 tl fark ediyor ,

Ne kadar erken emekli olursanız o kadar iyi... Maaş açısından anlamlı bir fark olacağını sanmıyorum.

Maaşa dair: http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html
emekli maaşı hesaplama sitesinden bilgileri girdiğim zaman bugünki tarihle 01/05/2011 e kadar emekli olursam 672,84 tl maaş alacağım yazıyor, eğer 01/06/2011 de emekliliğimi verirsem yani 2 ay sonra 699,84 tl olarak görünüyor yani 1 ay daha beklersem 28 tl fark ediyor ,

Ali TEZEL in bir yazısı vardı şuan bulamadım ama emekli olmayıp çalışmaya devam edenlerin maaşları düşecek diye bence hemen emekli olun derim..

Bence hemen emekli olmaktan daha avantajlı bir şey olamaz... Hemen emekli olun ve sonra isterseniz sosyal güvenlik destek primi ödeyerek yeniden çalışın...

KENDİ YAZDIĞIMA CEVAP YAZAYIM )) arkadaşlar 01/07/2011 tarihinde emeklilik başvurusunda bulundum,06/08/2011 de yani 37 günde cevabı geldi bağlanan maaş 678 tl, belki arkadaşlara yardımcı olur.

ALLAH RAZI OLSUN darısı tüm arkadaşların başına inşallah herkes hayırlısı ile uğraşmadan emekli olur .

arkadaşlar özür 678 tl maaş+47 tl ek ödeme toplam726 tl maaş bağlandı ,ancak ek ödeme sgk dan gelen ödeme kegıdında görünmüyor e-devletten SGK sayfasına girip emekli maaşım bilgilerine bakınca görünüyor.

Benim 2000 öncesi prim ödemem çok az 2001 den 2011 e kadar askari ücret ondan düşük bağlandı.

en düşük ssk emekli aylığı ek ödemesiyle birlikte 739 tl.739 tl.nin altında ssk emekli maaşı olmaz ki.739 tl.taban maaş.

739 tl.nin altında maaş alanlardan zannedersem,kendi bilgileri dışında kesinti yapılıyor.bir tv kanalında haberlere de konu olmuştu.konuyu araştırıp,bu kesintiye itiraz edilebilir.emekliler vakfı mı,öyle bir yer tatafından kesinti yapılıyor.itiraz edilince kesinti yapmıyorlar.

ÖZÜR 678tl maaş + 47 tl ek ödeme toplam 726 tl maaş bağlandı , ek ödemeyi yazmayı unutmuşum.

turkuaz06;

e-devlet maaş bilgilerinde öyle bir kesinti yok fakat ilk maaşı ptt den aldım , 2. maaşı bankadan alacağım o zaman belli olur herhalde.

Üst Alt