Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 48 oranında aldığım raporun kullanım amaçları EKPSS'de sorun olur mu?

tahir_peker

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Aldigim yuze 48 raporda kullanim amacinda Sosyal yardim ve kinlik kartinin karsisindaki kutucuklar isaretli ama kullanim amacinin altinda 2022 sayili yasa+tum engelli haklarindan yararlanmasi yaziyor.sinavda sorun cikar mi.

Bende öyle biliyorum, acaba doktorlar bilerek mi bos birakilsin diyorlar? Bir i$te calisabilmek icin raporda istihdam kutucugunun isaretli olmasi lazim. Hem istihdam bos birakiliyor hemde calistirilamsyacagi isler kismi bos birakiliyor, bu sefer kamu kurumlarinin bazilari yeniden rapor istemek zorunda kaliyorlar ve sinavi kazanip yerlesenlerde zor durumda kaliyor cünkü rapor cikartmak uzun sürüyor.Ìlk sinavin basvurusunda pek dikkat edilmedi herkesin basvurusu kabul edildi ama bu ikinci sinavin basvurusunda herkesin raporlarini inceleyebilirler diye düsünüyorum.

Raporu alırken istahdam için almak istiyorum demezsen boş bırakılmış olabilir.Bu durumda yeni rapor almanı öneririm sınava kadar.

İstihdam kısmının boş olması senin atanmana engel değil. Raporu alırken bu sınavdan haberi olmayan engelliler ne olacak o zaman? Herkes istihdam için almıyor ki raporunu. Ama burasının Türkiye olduğunu unutmayalım. Aynen benim raporumda da sosyal yardım ve 2022 hakları yazıyor. Yeniden rapor çıkartacak mıyım? Kesinlikle evet.

ben raporu alırken özelikle belirrtttim istihdam için diye.raporu aldım sosoyal yardım yazıyor .sordum o önemli degil dedi oran ve sürekli ibaresi önemliymiş.yeni rapor cıkartmicam ben sansımıza bakalım

Senin o rapor ile sınava başvurman zaten sorun çıkarmaz buna süphen olmasın. Ama sorun şu: atanmam halinde atandığın kurum istihdam alanına mutlaka bakıyor. Eğer çalıştırılamayacağı alanlar vs. boş ise bu durum sıkıntı yaratıyor.

.

Merhaba, benim engelli raporumun arka kısmında raporun kullanım amacı; kimlik kartı,sosyal yardım kutucukları işraretli ve açıklama kısmında da 2022 sayılı yasadan yararlanmak için yazıyor. Her ne kadar istihdam için,sınav için diye belirtmeme rağmen istihdam kutucuğu işaretlenmemiş fakat raporun ön kısmında ; Ağır özürlü:HAYIR, Özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranı %45, Geçerlilik süresi: Sürekli ve Çalıştırılamayacağı iş alanları : EFOR GEREKTİREN İŞLERDE ibareleri yer almakta..Sorum şu ki bu rapor ile arkada istihdam kutucuğu işaretlenmemiş olmasına rağmen , çalıştırılamayacağı iş alanlanın belirtilmiş olması durumu ile 2014 EKPSS ye girebilir miyim? Eğer girebilir isem ve atanma gibi bir durum söz konusu olur ise sırf arkadaki istihdam kutucuğu işaretli olmadığı için atandığım kurum tarafından tekrar rapor istenir mi ? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi?

Üst Alt