Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 oranındaki raporumla hastaneye gitmeden vergi indirimine başvurabilir miyim?

Konular
20
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar 2009 ayında aldıgım %48 raporumu vergi nidirimi için başvurmak istiyorum ama hastaneye gitmeden alabilirmymm bu iş içinde bilgi verebilirmısınız? i gunler...

Maliye sizi Hastaneye sevk etmezse,vergi indiriminden faydalanamazsınız.

Şu anda bir işyerinde çalışıyorsan dilekçe,nüfus kağıdı fotokopisi,işyeri yazıs vs. diğer evraklarla 2009 yılında aldığın yeni tarihli raporuda ekleyerek başvurabilirsin.Bu şekilde hastaneye gitmekten kurtulursun.

Mevzuat çok açık: Vergi indirimi için defterdarlığa başvuran kişiler kurum tarafından rapor almak için en yakın hastaneye sevk edilir. Sevk işlemi olmadan defterdarlık başvuruyu kabul etmez.

Ha, kural buyken eldeki raporun kabul edilmesi için ısrar edilebilir tabii. Hele ki eldeki rapor yeni tarihli ise... Ama dediğim gibi, bu aslında bir istisnadır... Şans denemekten zarar gelmez...

Lodos senin raporonu kabul etmişler.Ancak kabul etmedikleri raporlarda var.

Kabul etmeme sebepleri en son yönetmeliklere uygun olmayan eski tarihli raporlardır.Yeni tarihli raporları kabul etmiyorum diyemezler.

Evet lodos denizcisi dogru soluoo benımkı yenı yonetmelıge gore ve 2009 yılında aldım raporumu şimdişde bi yerde calişiorum onun dedigi gibi evrakları tamamlayıp malıyeye gondermek saol kardeşimmm cok iyisiniz

Üst Alt