Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 oranlı raporumla araç alabilir miyim?

kalua33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
23
S.a. benim %48 raporum var rahatsizligim kalp kapagi degisikligi kalp kapagi %30. Pulmoner Hiper tansiyon %20 genel olarak %48 benim b sinifi ehliyetim var h sınıfı alabilirmiyim ve otv siz arac alabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim iyi günler

ortopedik engeliniz olmadığı için araç alamazsınız.

bende bugün ortopedik rahatsızlığım yüzünden başvuruda bulundum ve sadece nöroloji den % 40 aldığım yazıyor benim engelli rapor oranım kaç olabilir acaba yardımcı olur musunuz?

Sadece nöroloji ise balthazard uygulanacak başka oran olmadığından elbette rapor oranınız da %40 olacaktır.

Ötv indirimi

s.a. arkadaşlar benim raporum %48 kalp rahatsızlığım var bugun ötv ile ilgili araştırıken ötv den muaf değilde ötv indirimini gördüm benim B ehliyetim var ben ötv indiriminden faydalanabilirmiyim yada raporuma H ehliyeti alabilir yazdırmam mümkün mü mümkünse ozman bu rahatsızlığımla ötv indiriminden yararlanabilirmiyim şididen teşekkürler iyi günler.

kalua33
%48 lik raporunuzla ötv indiriminden faydalanamazsınız.enaz %90 ve üzeri ağır engelli olmanız ve yahut engel oranına bakılmaksızın ortopedik engelli (sağ sol el ayak) olmanız gerekir.

Ortopedik bir rahatsızlığınız olmadığı sürece ve %90 üzeri rapor yoksa alamazsın

Üst Alt