Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 oranlı vergi indirimi raporu iş yerime 44 gündür ulaşmıyor?

m.mutlu

Yasaklı Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 30 mart 2017 tarihinde belgeyi Eskişehir vergi dairesinde gördüm, İstanbula gideceği söylendi o tarihten beri Eskişehirde ki iş yerime ulaşmadı. Telefonla istanbul vergi dairesini aradığımda 24 Nisanda postalandığını söylüyorlar fakat 20 gündür belge iş yerine ulaşmadı.

Eviste de evrak süreci diğer yazıyor.

Bu süreç hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ?

biraz sabretmen gerekir. mutlaka gelecektir. senin yine işlemlerin erken bitmiş.3-4 ay bekleyenler var.

24.02.2017 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
11.11.2016 Hastaneden rapor bekleniyor
hala bekliyorum..

yoo vergi indirimi için başvurdum emeklilik değil.

Slm öncelikle , benim de başıma aynı olay geldi. Ankara vergi dairesi raporu onayladığı zaman ev iste.sonucu gördüğün zaman.baş vurduhhn maliye ye e posta yoluyla 1 tuşla yollamış demektir. Maliye deki personel çay kahve lak,lak,yaparken senin adına gelen meili görmemekte aynen bana olan .4 kere gitmeme rağmen gelmedi dediler 70 gün sonra kavga gürültü mail bulundu 70 gün önce gelen maili üstüne dusmesem,çok bekleyecektir benden sana tavsiyem vergi dairesine sor

Arkadaşlar mesaj yazan herkese teşekkürler, babam 2 gün önce Eskişehirden kalktı gitti İstanbul vergi dairesine belgenin peşine düştü vergi dairesinde 1 saatlik aramanın sonucunda buldurup fotokopisini aldı :) Eğer böyle bir durum yaşayan varsa telefondan verilen boş beleş bilgilere bakmayıp peşine düşsün, biz eğer bu belgenin peşine düşmeseydik sanırım 1-2 yıl içinde belki gelirdi belki gelmezdi :)

Üst Alt