Arkadaslar aranıza yeni katıldım baya bi araştırma yapıyorum ve sizin tecrübelerini ze ihtiyacım var. 26.10.2022 tarihi itibariyle %48 oranında sürekli engelli raporu aldım vergi 8ndirimim onaylandi
1 -07-2001 sigorta girişim var (2950 gun)
2-2003 yılından 240 gün yedek subaylik çalışmam var
3-2004-2009 yılları arasında ise 4b bagkur var (2045gun)
Su qn wngelli emekli olabiliyorum halen 4a çalışıyorum bir işte
Sorum şu engelli olarak emekli olucam
E kpps ye girip engelli kadrosundan mimar olarak devlet memuru olursam ne kadar sure çalışırsam devlet memuru olarak emekli olabilirim
Memur olarak atandigimda wngelli emekli maaşım kesiliyor.
Memur olarak sureyi doldurup emekli olursam hem engelli emekli (4a) kaynakli kesilen)
Hem de memur wmekli ayligi alabilirmiyim
Araştırmalarında 2008 den once memur hizmetim olduğu icin bunu mümkün olabilecegi yazilmis.
Birde devletten memur olarak bir daha engelli haklarında emeklilik gün sayısına goremi emekli olurum
Bu konuda beni aydinlata bilirseniz sevinirim
Birde %48 engelli raporumda süresiz yaziyor ve açıklama kısmında 2 kulağında iyi isitmesi gerekli islerde çalışamaz ibaresi var. Nasıl bir işte çalışabilirim her şey duyma ve iletisimle ilgili çağımız gereği bu Konu daaki tecrübeleriniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
%30 isitme kaybi
%20 kardiyoloji tansiyon hastasiyim
%8 beyin sinir cerrahisi c-6 c-7 boyun bölgesinde iyi huylu kemik tumoru var ameliyat olmuştum tekrar nuksetti ağrı yapıyor
1 -07-2001 sigorta girişim var (2950 gun)
2-2003 yılından 240 gün yedek subaylik çalışmam var
3-2004-2009 yılları arasında ise 4b bagkur var (2045gun)
Su qn wngelli emekli olabiliyorum halen 4a çalışıyorum bir işte
Sorum şu engelli olarak emekli olucam
E kpps ye girip engelli kadrosundan mimar olarak devlet memuru olursam ne kadar sure çalışırsam devlet memuru olarak emekli olabilirim
Memur olarak atandigimda wngelli emekli maaşım kesiliyor.
Memur olarak sureyi doldurup emekli olursam hem engelli emekli (4a) kaynakli kesilen)
Hem de memur wmekli ayligi alabilirmiyim
Araştırmalarında 2008 den once memur hizmetim olduğu icin bunu mümkün olabilecegi yazilmis.
Birde devletten memur olarak bir daha engelli haklarında emeklilik gün sayısına goremi emekli olurum
Bu konuda beni aydinlata bilirseniz sevinirim
Birde %48 engelli raporumda süresiz yaziyor ve açıklama kısmında 2 kulağında iyi isitmesi gerekli islerde çalışamaz ibaresi var. Nasıl bir işte çalışabilirim her şey duyma ve iletisimle ilgili çağımız gereği bu Konu daaki tecrübeleriniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
%30 isitme kaybi
%20 kardiyoloji tansiyon hastasiyim
%8 beyin sinir cerrahisi c-6 c-7 boyun bölgesinde iyi huylu kemik tumoru var ameliyat olmuştum tekrar nuksetti ağrı yapıyor