Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 raporla emeklilik şartlarım nedir?

Deniz2020

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba yuzde 48 rapor ve 3911 gunle emekli olamiyorum neden?

Sigorta başlangıç tarihiniz ?
Doğum tarihiniz ?
Raporla alınmış vergi indiriminiz varmı ?
SGK statünüz 4a mı 4b mi ? memur mu

Emekli olamıyorum yazmışsınız ama hiçbir detay vermemişsiniz ? ne gerekçe ile red edildi ?
sormama rağmen doğum tarihiniz yok,4a hangi tarihler belli değil,4c başlangıcı ne zaman ? 4c devam ediyormu ?

Kısaca ; 5510 a tabi 4c li iseniz elinizdeki rapor bir işinize yaramaz maalesef,2021 deki yeni yönetmeliğe tabii olursunuz

De-Kont 5434ye tabiyim su an calismiyorum cok karisik durum.Ama basinizi ağrıtmayacaksam uzun bir mesajla yazayim

Detay verirsen yardımcı olalım ilk sgk giriş ve kamuya ne zaman atandın doğum tarihi ne

Merhaba muhendis tesekkur ederim 1981 dogumluyum 1997de 101 gün ssk girisim var.2000 2003 seneleri arasi emekli sandigi sonra istifa 2010 2018 arasi tekrar emekli sandigi.Şu an çalismiyorum rapor surekli yuzde 48.Nasil bi yol izlemem gerekiyor

Sea20

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?

OturanBoğa merhaba bulent bey
29.08.1981 dogumluyum.
4 a ssk 101 gün 1997 senesi. 2000 ve 2003 seneleri arasi 4c emekli sandigi sonra istifa 2010 ve 2018 seneleri arasi tekrar 4 c emekli sandigi.
toplam prim gün sayisi 101 gün 4a,3811 gün de 4c emekli sandigi.toplam 3911 gün yani

Su an calismiyorum.
Heyet raporu aldim isitme kaybi ve sol over yoklugundan yuzde kirksekiz surekli.

Nasil bir yol izlemem gerekiyor.Cok tesekkur ederim.

Sea20

Hangi kuruma emeklilik için başvurdunuz? Hangi gerekçe ile başvurunuz reddedildi?

Son 3 bucuk sene sarti arandigi icin kamu gorevlileri emeklilik daire baskanligina,hangi gerekce oldugunu bilmiyorum edevletten sorguladigimda dosyanin islemi tamamlandi arsive iade edildi yaziyor

Arkadaşlar bana yardimci olacak yol gösterecek kimse yok mu

Sea20
Arkadaşım benim de DYS Evrak takibinde dosyanin islemi tamamlandi arsive iade edildi yaziyordu. Bugün gelen cevapta emekli olamadığımı öğrendim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Sea20
Arkadaşım benim de DYS Evrak takibinde dosyanin islemi tamamlandi arsive iade edildi yaziyordu. Bugün gelen cevapta emekli olamadığımı öğrendim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Müjde müjde

Yüzde kirksekiz rapor 1981 dogumtarihi.1997 4 a 101 gun.3810 gun 4c emekli sandigi.Malulen emeklilik onaylandi 🙏🙏

Ooo, hayirli olsun kardesim. :) Bundan sonra planlar nedir? Tatil mi? :)

Malulen emeklilikte tek hastalıktan en az yüzde altmış şartı varken yüzde kırksekiz ile onaylamaları mucize.

Tebrik ederim, emekliliğin hayırlı olsun.

Malulen emekliliğe raporun yetmiyor, yaşlılık aylığına da prim gün sayın yetmiyor.
eyt desem prim gün sayısı yine az kalıyor.

Bilgilerini tekrar kontrol edip yeniden yazabilir misin rica etsem ?

13 sene önceki ruh halim :)

ne hayallerim vardı emekli olacaktım neler yapacaktım neler liste liste yazmıştım hatta ;) evlilik çoluk çocuk araya girince 1 gün bile tatil yapmadan aynen çalışmaya devam anlayacagın benim askerlik çoookkkk uzun..

inşallah istediğin hayal ettiğin hayatı yaşarsın hayırlı olsun Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin :)

Bilgiler aynen dogru giriş 1997 4 a 101 gün.4 c giriş 2000 3810 gün.toplam 3911 gün.1 cocuk var onun borclanmasini yaptim onu soylemeyi unuttum 😊

Sagol denizliden mi

Sea20 Emekliliğiniz hayırlı olsun. Allah güle güle sağlıklı günlerde yemeyi nasip etsin inşallah. Benim de %43 raporumla müracaatım kabul edilmedi. Sizin %48 ile kabul edilmiş. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı budur inşallah. Allah tüm engelli kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu işlerle uğraşmak ve beklemekte insanı ayrı bir yoruyor. Hayırlısı neyse rabbim onu versin inşallah.

Sea20
Dilekçem: Kurumunuz bünyesinde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmaktayım. Emekli olabilmek için gerekli hizmet süresini ve yaş sınırını doldurmuş bulunmaktayım. 20/02/2023 tarihi itibariyle emekliye ayrılabilmem için gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim. şeklindeydi. SGK mamlülen değerlendirdi sanırım. Dilekçe de yaşlılık aylığı gibi ibarelerin bulunması önemli galiba tam araştırmadan başvurdum sonuç olumsuz oldu. Yaşadıklarım emekli olacak diğer engelli kardeşlerim için yol gösterici olacak inşallah.

Tuncay1980
Merhaba, neydi acaba sağlıksorununuz neden kabul edilmemiş ki bende %44 ortapedik düşük ayak ile vergi indirim yazısı aldım Sgk 1 ay sonra bağlanır dedi. 2 ay oldu ses yok gerçi şimdi siz red oldu diyince bi tırstım ?

mansion
Merhaba. Benim romatizma hastalığım var. Romatoid Artrit. 4C memur (V.H.K.İ) kadrosunda çalışıyorum. Sizin 4A sigorta kolu sanıırm. Vergi indirimi ile emekli olabilirsiniz. Memuriyette tekrar rapor istendi. Bence rahat olun inşallah emekli olacaksınız. Hayırlı haberler almanız dileğiyle...

Evet 4A Sigorta sürekli e devleltten bakıyorum bi kayıtlı oluyor bi iade edildi oluyor sonra geri kayıtlıoluyor beklemedeyiz. İnşallah hep birlikte güzel haberler alırız teşekkürler.

Üst Alt