Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 raporum %45'e düşünce vergi indiriminde sorun çıkartırlar mı?

sahinolcay4

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba OturanBoğa

Ben 23.07.2018 tarihinde %10 behçet %10 nöroloji ve fizik brekial peluksusdan %36 sonuç olarak %48 süresiz hayat boyunca geçerli rapor almıştım.
Ve 22.05.2019'da vergi indirimine başvurmuştum ve 16.06.2020 de %48 olarak onaylandı
(ilk sigorta girişim 19.07.2008)

sonra ben ÖTV muafiyeti için başvuruda bulundum %45 oran verdiler aynı sonuçlardan

bu durumda benim almış olduğum vergi indirimi hakkım ortadan kalkacak mı yoksa devam mı edecek.

Şimdiden teşekkürler.

202111813534036163342 rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir. Bu mesaj ne anlama geliyor vergi indirim kabul edildim acaba

Peki yüzde 60 tan 45 düşse vergi indirimi açısından bir şey teşkil edermi

sahinolcay4
Gerekmez vergi indirimi onaylanan raporunuz geçerlidir fazla kurcalamayın :) devamlıda rapor almayın . yeniledikce raporunuzu düşürme olayı yüksek.

vallahi benim yüzde 44 olan raporum yüzde 39 a düştü 3 aydır cırmalıyorum yenisini almak için işin zor kolay değilll...

Pilot78

Kimse cevap vermemiş enteresan bir forum oldu burası.....

Hayırlı olsun onaylanmış sıkıntı yok ben de bu şekilde yazıyordu

Vergi indirim yazım geldi sürekli in de i et im yaziyor bugün emekliliğe başvuru yapacağım

kosovali

İkinci dereceden üçüncü dereceye düşmüş olursunuz ve indiriminiz azalır. Daha fazla vergi ödersiniz.

Pilot78

emekli maaşı daha fazla olsun diye ocak ayı beklenilsin demişti bir yerde tavsiye

Üst Alt