Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 raporum ile en erken ne zaman emekli olurum?

ayse1963

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
halen çalışmaktayım, %48 rapor ile vergi indirimini hak kazandım 2770 gün işgünüm var
geçen hafta 800 günlük borçlanma yaptım mart ayı 30 günde yattığında 3600 işgünüm oluyor
hemen emeklilik yapmak istiyorum ve gerekli evraklar nelerdir

sigorta girişiniz tarihini tam yazarmisiniz 3600 günle 05.08.1991 yılından önce girişiniz olduysa anca 15 sene 3600 günle emekli olursunuz ..

81 girişliyim şuanda çalışıyorum emekiliğe başvurcam ama işten çıkmam mı gerekiyo illa

-1991 den önce girdiğiniz için 15 yıl üzerinden 3600 gün.
-1981+15=1996 yılında emekliliği hakediyorsunuz , tabi düzenli olarak yatırdıysanız ama siz 3600 gün daha yeni doldurmuşsunz
-iŞten neden çıkacaksınız onu anlamadım , emeklilik işlemleriniz için başvuru yapınız.

http://www.engelliler.biz/forum/eme...i-basvurusunda-istenen-belgeler-ve-surec.html

-bu da emeklilik için gerekli evraklarla ilgili başlık

evet yeni doldurdum, sgk dan emekli olmam için işten çıkmam veya giriş çıkış yapılması gerekmiyo mu,hemen başvurcam ama işyeveren yıllık iznimin ücretini vermeme olasılığına karşın iznimi kullanıyorum o yüzden izin bittiğinde başvurmayı düşünüyorum
teşekkürler saolun

İzniniz bittiği ve iş başı yapmaya başladığınız vakit iş yerinizden çıkış alıp sgk ya müracaat ederek engellilere tanınan erken emeklilik hakkından faydalanarak emekli olmak için müracaat edeceksiniz..

teşekkürler saolun
bide 56000 tl birikmiş 3600 günle ne kadar maaş alırım

valla ben buay baglandı maas pırım 4560gun kazancsa 71mılyon baglanan maas sa 646tl sen gerısını dusun bırde gecen aybır arkadassısıngıbı 3670gun 50mılyonkazanc olan 585tl baglanmısdı formugezersen bulenbeyın forumda yazıyor alınan maaslarıgorursun

Üst Alt