Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 raporuma Ankara'dan araç alamaz görüşü geldi. Ne yapabilirim?

maruflu1834

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı benim yüzde 48 ortepedik raporum var sürekli, ötv için aldım bana araç almak için ankaraya dilekçe vermen lazım dediler bende gönderdim raporu olumsuz olarak geri döndü buğün Renault bayisine gittim bu raporla araç alabilirdin h sınıfı ehliyet alarak ama ankaradan gelen olumsuz kağıtı görünce beni ümraniyeye taşıt nakil müdürlüğüne yönlerdirdi bana bir yol gösterirseniz sevinirim.

maruflu1834 merhaba benim de benim yüzde 48 ortopedik raporum var sürekli ve araç almayı düşünüyorum. sizin durumunuzda bir gelişme oldu mu acaba? paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar, ÖTV muafiyeti ile araç alımına ilişkin olarak,
Vergi Dairesinde görevli hanım 2013 yılında yönetmeliklerinin değiştiğini, orada sağ-sol bacak kısalık farkının 6 cm olması gerektiğinin vs. belirtildiğini söyledi, Sağlık Kurulu ve ehliyet kurulu ayrı ayrı her ne kadar otomatik vitesli araçta hem fikir olsa da bizi ilgilendirmiyor bizim de mevzuatımız var demeye getirdi. Böyle bir mevzuat var mı sahiden? var ise ben neden bulamıyorum? yoksa özelgelere verilen cevaplardan mı yola çıkıp böyle bir şey söyledi acaba...

Üst Alt