Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%48 raporumu Maliye %35'e düşürdü. Ne yapabilirim?

ydereli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben burdur devlet hastanesinden %48 sürekli rapor aldım anca maliye bakanlığı sağlık yüksek kurulu raporu 35 e düşürdü şimdi be ne yapmam lazım bilen bu şekilde bir husus yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz

Konuya itiraz edip,raporun tekrar değerlendirilmesini talep edebilirsiniz.

Sağlık kuruluna iki kere gönderdim birinde Anlaşılmadı dediler ikincisinde yüzde 35 verdiler Yargı yoluna gitmek için neler yapmam lazım

Bence yeniden rapor alın ve gerekli açıklamaları yazdırın rapora. bana da aynısını yaptılar 71 den 57 ye düşürdüler. raporda gerekli açıklama eksik diye. özürlülük cetvelindeki açıklamaları yazsın doktorlar oranlar doğru ise ankara düşüremez oranı.

Zaten önce Anlaşılamadı dediler de onun için hastaneden tetkik ve tahlil sonuçlarını beraber tekrar raporla beraber gönderdik Ondan sonra yüzde 35 olarak verdiler ancak açıklamaya herhangi bir şey yazmamışlar rapor kağıdın üzerine yüzde 35 yazmışlar üst yazı da da çalışma gücünün yüzde 35 ini kaybettiğine karar verilmiştir diye yazmışlar

ankarayı arayın sorun hangi hastalıktan ne oran verilmiş. telefon ile bilgi vermezler ise yazılı olarak isteyin.

ydereli

Türkiye'de yargı süreçleri o kadar uzun ki, eğer emeklilik zamanına dag-ha varsa, bir kaç yıl bekleyin, yeni rapor alın ve yeniden vergi indirimine başvurun.

daha kapsamlı bu işlerde daha bilgili hastanelerden rapor alın bir çizelge var ve bu çizelgeye sağlık oranı veriliyor bazı hastaneler tabi bu çizelgeyi tam olarak kullanmıyor böylelikle hastalar mağdur oluyor, bu yönde size tavsiyem daha güzel bir Eğitim ve Araştırma hastanesine gidin mesela.İstanbul TIP Fakültesi bu rapor her yerde aynı değerdedir. Örnek vermek istiyorum;

Bitlis'de bir hastaneden bir abimiz inanır mısınız %82 rapor almış, neyse bunun emekli yaşı geliyor başvuruyor tak rapor %33 düşüyor.. Gerçi o çakallık yapmış afedersiniz sadece sol elinde 3 parmak eksik kolu yokmuş gibi falan yapmış ondan düşmüş

işin aslı bu

Üst Alt