Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%49 oranlı raporum var. Vergi indirimine nasıl başvurabilirim?

mustafa.ay

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Yaşım 19 2 sağ gözden görme kaybı için % psikologdan duygu durum bozuklugu için toplamda W formul ile 49 net raporum var şuan. Çalışıyorum deftedarlıga iş yerim adına başvurup ankaraya yollamam gerektigini duydum? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Raporum şuan sürekli maliye sürelendirebilirmi? sürelendirse gözüm iyileşmicek, psikologamı gidicem sadece yoksa ikisinedemi? arkadaşlar bilgileri olan yazarsa sevinirim?

bilgisi olanlar maliyenin göz ve psikolog tablosunu bana link atabilirmi?

İş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak maliye mükellef hizmetler birimine vergi indirimi için müracaat edebilirsiniz.Raporunuz güncel tarihli ise büyük ihtimal ise sevk edilmezsiniz. Raporunuz eski tarihli ise (2010 öncesi) o zaman rapor vermeye yetkili hastaneye sevk edilirsiniz.
Ankara sağlık kurulu raporunuza süre koyabilir de koymayabilir de yine kurul rapor oranınızı düşürebilir bile müracaat etmeden bilmek zor..
Not: Psikiloji den alınan raporlara genelde kontrol muayenesi koyuyorlar duyumlarımız o yönde..

Vergi indirimi ? tecrubesi olanlar baksın :)

vergi indirimine raporumu yolladım geri geldi. kagıtta sene belirtmemişler yani süresizmi. adı geçenin ücretlerinin vergilemdirilmesinde başvuru 22.11.2012 tarihinden itibaren 193 sayılı gelir vergisi kanunun 31 inci maddesine üçüncü derece özürlü bilginize rica ederim imza. hani o 1 2 senelik vergi indirimi degil dmi? daimi verilmiş bilgisi olan arkadaşlardan cevabınızı beklıyorum :)

3. derecede yazmışlar ya 2013 vergi indirimi 190.tl oda aylık gelir verginden 28,50 TL düşer

nasıl anladın daimi olduğunu süre yok diyorsun?

benimde böyle gelmişti süre ibaresi yok mustafa hayırlısı olsun ...

Liljan;

rapor süreli olmuş olsada vergi indirimi süre ibaresiz gelirse rapor süresizmi onaylanmış oluyor?

hayır o zaman kontrol şartı oluyor ...
genelde ortopedik alınan raporlarda süre olmuyor capsi ama iç hastalıklarda ve özellikle psikiyatride süre li ve kontrollü oluyor ...onlar biraz stres ve eziyet çekebiliyorlar ...

mustafa.ay;

hayatın hep şanslı ve güzel olsun sende sağol :)

Bende Aynı sıkıntı içerisindeyim. %49 Raporum var ama çevremdekiler tarafından yararlanamıyorsun olarak duyduğum için hiç araştırmadım. İnternette dolaşırken bir araştırayım dedim acaba alınabiliyormu ? Yada Başvuruda bulunursam elimdeki raporda bir oynama onun oranında bir değişiklik olurmu ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Üst Alt