Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%49 rapor aldım. Vergi indirimi için bireysel başvuru yapabilir miyim?

muress

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba...bireysel olarak sağılk kuruluna girdim ve % 49 rapor aldım...şimdi ise vergi indirimine başvurmak istiyorum bireysel olarak pendik/ist başvurulacak yer varmı veya nereye başvurabilirim.bireysel başvurursam sıkıntı olurmu...yardımlarınız için şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

Elinizdeki raporla başvuru yapabilirsiniz.

A) İstanbul'da çalıştığı iş yerinin bağlı olduğu vergi dairesi, aşağıda yazılı 4 vergi dairesinden birine bağlı ise bağlı oldukları vergi dairesinden müracaat edecekler.

1- Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı
2- Şile Vergi Dairesi Müdürlüğü
3- Silivri Vergi Dairesi Müdürlüğü
4- Çatalca Vergi Dairesi Müdürlüğü

B) İşyerleri yukarıdaki vergi dairelerinin dışındaki vergi dairelerine bağlı olan çalışan engellilerin hepsi, vergi indirimi için, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığının Vatan Caddesi'nde bulunan Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğünün Sakatlık Servisinden başvuracaklardır (Vatan Cad.Adnan Menderes Bul.Akşemsettin Mah.No:56 Fatih/İSTANBUL Santral: (212) 453 82 00).

Detaylı bilgi: Vergi İndirim belgesi almak için dilekçe örneği ve evraklar

İşyeriniz Pendik'e bağlıysa, ve Pendik 4 maddeden birine bağlıysa başvurunuzu Pendik vergi dairesine, eğer dördünden birine bağlı değilse o zaman Cevizlibağ'a başvuru yapmalısınız.
Pendik vergi dairesi telefonu: 0216 671 04 44

O bilgiler değişti Engelli Vergi İndirim Servisi adres artık Emniyet yAnında Vatan Caddesi Emniyet Metro duragında yer alanVergi Dairesi başkanlığı binasında Zemin KAtta içeri girince sağ tarafta hizmet veriyor. Giderken 1 fotograf, işyerinden çalışma belgesi ve rapor aslı ya da noter tasdikli örneği ile gidilyor. Rapor olmasa da başvuru yapılabiliyor. Ancak size istediginiz hastaneye sevk yazısı yazılıyor.
Ayrıca çalıştığınız işyeri Büyük Mükellefler Vergi Dairesine bağlı ise Gayrettepe Metro duragında yer alan Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığına müracaat etmeniz gerekiyor.

Ayrıca size verilen başvuru dosya numarası ile İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Başvuruları takip edilebiliyor . İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı
Yeni getirilen bu yugulama sayesinde merakta kalma işi sona eriyor.

http://eviss.ivdb.gov.tr/

Engelli Vergi İndirim İşlemleri BİLGİ

[URL]http://www.ivdb.gov.tr/mukellef/engelliindirim.php

[/URL]

Üst Alt