askeri ücretle calışmaktayım. fazla tanıdığım yok ınterneten tanıştım sizinle. bana yardımcı olacagınızı umarak soruma gececeğim.
22.1.1974 dogumluyum.
12.7.1992 işe giriş tarihim bulunmakta
fakat özürlü haklarını bılmedıgımden ,sonradan işkura basvurdum oradan beni şişli etfel hastanesıne gonderıp kuruldan gecırdıler %49 özürlü raporu calısabılır (tarihi=31.1 2006) işaretli rapor olarak aldım, yıne ıskur sayesınde özürlü kadrosunda askerı ucretle bır sırkete gırdım. halen calışmaktayım.
toplam pırım gunum 3000 gundur
.kafam karısmakta,şöyle ki;
1- nezaman emeklı olurum.
2- rapor tarıhım yenı yasalara gore mı (okudugum kadarıyla cok sorun cıkıyormus bu konuda)
3- vergi indirimi icin herhengi bır muracatım olmadı (şirket özurlu kodrosunda oldugumdan yapmıs olabılır mı.
4- özürum tek goz (%32), pıslolosık(%17) bu oranlar yeterlı mı
saygılar ıyı calışmalar. cevap yazarsanız cok mutlu olutum.
not:cevap yazacagınızı umarak cevabı nasıl ögrenecegım.
tekrar saygılar.
22.1.1974 dogumluyum.
12.7.1992 işe giriş tarihim bulunmakta
fakat özürlü haklarını bılmedıgımden ,sonradan işkura basvurdum oradan beni şişli etfel hastanesıne gonderıp kuruldan gecırdıler %49 özürlü raporu calısabılır (tarihi=31.1 2006) işaretli rapor olarak aldım, yıne ıskur sayesınde özürlü kadrosunda askerı ucretle bır sırkete gırdım. halen calışmaktayım.
toplam pırım gunum 3000 gundur
.kafam karısmakta,şöyle ki;
1- nezaman emeklı olurum.
2- rapor tarıhım yenı yasalara gore mı (okudugum kadarıyla cok sorun cıkıyormus bu konuda)
3- vergi indirimi icin herhengi bır muracatım olmadı (şirket özurlu kodrosunda oldugumdan yapmıs olabılır mı.
4- özürum tek goz (%32), pıslolosık(%17) bu oranlar yeterlı mı
saygılar ıyı calışmalar. cevap yazarsanız cok mutlu olutum.
not:cevap yazacagınızı umarak cevabı nasıl ögrenecegım.
tekrar saygılar.