Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%49 raporumla bakım parası alabilir miyim?

volkan19851212

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba Ben 2022 aylığı alıyorum 100%49 raporum var .. Kardeşim 100%80 özürlü ve o bakım parası alıyor... Ben 100%49 raporumla bakım parası basvurabilirmiyim .. Kişi Başı Gelir hesaplarına göre Hesaplarının altındayız ......... Başvursam alabilirmiyim Eski Raporumla Raporum 3-4 Yıllık Verilermi Bana .... ?

Maalesef Evde Bakım aylığı için %50 ve üzeri ' ağır özürlü ' ibareli raporunuz olması gerekiyor. Rahatsızlığınız nedir? Raporunuz 16 Aralık 2010 tarihinden önce alınmışsa, bu tarihte sakatlık oranı cetveli 'nde yapılan düzenlemelerden sonra rahatsızlığınıza verilen oranlar arttırılmış veya azaltılmış olabilir. sakatlık oranı cetveli 'nden rahatsızlığınıza yüzde kaç oran verildiğine bakıp %50 yi geçiyorsa yeni rapor alabilirsiniz.. http://www.engelliler.biz/forum/sag...tek-bir-saglik-raporu-almak-icin-dilekce.html bu dilekçeyide eklerseniz diğer haklarınızdanda yararlanmak istediğinizde tekrar tekrar uğraşmazsınız..

Rahatsızlıgım Bagırsakta tümör ....Su ana kadar calışmadım ayrıca askeri raporumda var O dedginiz tarihten daha eski 2008-2009 rapor ait sanırım....

Üst Alt