Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4900 primle emekliliğe başvurdum, ama kabul etmediler!?

ismail fırın

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim sorunum ab ayrı

bundan yaklaşık 3 sene evvel ağır astım kronik kuha hastalığına yakalandım bunun yanı sıra şeker hiper tansiyon kolostorol hastasıyım %90 engelli raporum var

ama esas sorun şimdi başlıyor.4900 gün sigorta pirimim var malulen emeklilik için baş vurdum bana bizim gönderdiğimiz kurum tarafından yeniden heyete gideceksin dediler
tamam, dedik ve beni devlet hastanesine sevk ettiler ve oradada bana ağır astım kronik şeker hiper tansiyon kolostural hastası diye rapor verildi
ama bu raporuda kabul etmediler. neymiş kan gazı düzgün çıktı diye ben buna itiraz ettim ama bir başka ilden yeniden baş vuruda bulundum, netice ne olur bilmem.

bana yazarsanız veya bilgi amaçlı yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ismail fırın

Malulen emekliliği zorlamaktansa erken Yaşlılık emeklilğini düşünebilirdiniz belki de. İlk sigortalı olduğunuz tarih nedir? Primleriniz hangi statüde yatırıldı? Doğum tarihiniz nedir?

Üst Alt