Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4A, 4B ve 4C ile engelli emekliliği farkları nelerdi?

O_s45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sağlık raporumu yüzde 50 oranında yeni aldım. sormak istediğim ben şuan belediye bünyesinde şirkette eski adı taşeron olan beden işçisi olarak çalışmaktayım. emeklilik hakkı kazanmama 2 yıl var bu sırada e kpss ye girmek istiyorum.
sormak istediğim e kpss girip başarılı olup kadrolu işçi yada kadrolu memur olarak atansam emeklilik haklarım daha iyi olur mu ? parasal anlamda bana getirileri ne olur? yada bu şekilde bekleyip emekli olmam daha mı avantajlıdır. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar.

@O_s45

ÇOK FARKETMEZ EMEKLİ MAAŞIN. 2008/EKİM den önce "EMEKLİ SANDIĞI" girişiniz olmadığı için emekli maaşınız bir hayli düşük olacaktır.

Çünkü 2008/EKİM den sonra memur olanların EMEKLİ MAAŞLARI malesef ki düşük olmaktadır.

Şimdi emekli olanların maaşları nerden olursa olsun çok düşük ne yazıkki😁😁👍

çok fark olmaz.

Çok teşekkürler ben lisans mezunuyum bu arada. Eğitim seviyesi etki eder mi kadrolu personel olarak atanırsam. Başka bir soruda emeklilik geldiğinde çalışmaya devam edebilir miyiz taşeron yada memuriyette yoksa kurum emeklilik geldi buraya kadar mı der.. 😁😁

O_s45

Büyük ihtimalle EKPSS ile atanırsan KAMU da maaşın yüksek olacaktır(Lisans mezunu olarak)
BU DEVİRDE ÇOĞUNLUKLA KİŞİ KENDİSİ İSTEMEDEN EMEKLİ OLAMAZ.

O yönden korkun olmasın bence sen KAMU ya atanmana bak.

Ben kamuya memur olarak atanırsam vergi indirimi ile emeklilik hakkım gidiyor mu? Engelli memur Emeklilik şartları nasıl şekilleniyor.

O_s45
Emeklilik maaşın çok farketmez 4A veya 4C için şunu diyeyim (sadece) düşük olur. ŞİMDİKİ EMEKLİ MAAŞLARI DÜŞÜK.
2 Yıl var daha yazmışsın. Memur olarak atanırsan atandığın zaman "TESCİL VE HİZMET BİRLEŞTİRME" de yaparsın ve SSK hizmetlerinde memurdan emeklilik gün sayına eklenir.

Düşünme vergi indirimini. Emekli olacaksan yine de olabilirsin.

Teşekkürler bilgilerin için ekpss çalışmak gerekiyor artık 😁 hakkımızda hayırlısı olsun

Çalışda memur ol 1 puanla bile kaç 1000 kişinin önüne geçersin.(1 puan fark ile) ORASINI BEN TARİF EDEMİYORUM.

Üst Alt