Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4B kontrol muayenesi ile emeklilikte kontrol şerhi ne zaman biter?

hvsvn23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar platforma yeni üye oldum.herkeze sağlıklı günler diliyorum.ben Bağkur esnafım /55 suresiz engel raporu ile 4800 gün ile bagkurdan emeklilik için müracaat bulundum kabul edildi. zaten bagkurdan vergi indirim yok Şubat ayı içinde maaşım bağlanacak sorum şu olacak süresiz rapor olan kisiler kontrol muayenesi neden tabi tutuluyor? ve bu kaç yıl sürecek.kontrol muayenesi tek hekim,mi oluyor.yoksa heyetemi baştan dolaşacağız. Süresiz olan rapor değişimi.

@hvsvn23,

Raporunuz süresiz. Neden çağırsinlar? Sonra yeni olmuşsunuz. Keyfini çıkarın. Şimdiden neden düşünüyorsunuz yahu. Vakti gelince düşünürsünüz. Hayırlı uğurlu olsun. 😀

@gannicus, herkez öyle diyor ama bu ülkede kısa vadede sevinç bazen hüsrana dönüşebiliyor ondan 🙂

@hvsvn23,
Yani yapacak bir şey yok. Daha 2 ay öncesine kadar engelliler vergi indiriminden emekli oluyordu. Şimdi bir imza ile o hakkı aldılar. Bu ülke böyle. Sizin yine sevinecek bir şeyiniz var. Bizim o da yok...

Üst Alt