Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4B sözleşmeli normal memur erken emekli olabilir mi?

cixemre

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%51 raporu olan 4B sözleşmeli normal memur erken emekli olabilir mi?

Şimdi benim 2009 tarihli %51 raporum var ve bu rapor sonrası 4 yıl hemşirelik okuyup mezun oldum
şu an Sakarya da bi devlet hastanesinde sözleşmeli normal memur olarak çalışıyorum
erken emeklilik için ekpss de tercih yapıp engelli memur olarak çalışmam gerekiyo mu yoksa şimdiki işimde süreyi doldurup erken emekli olabilir miyim?
Şimdiki işimden erken emekli olabilmek için ne yapmalıyım ve benden tekrar rapor isterler mi?

Not: Ekpss ye girdim 71 puan aldım hemşire kadrosu açılırsa atanacağımı düşünüyorum ama şu anki işyerimde de mutluyum.

cixemre

Engelli statüsünde emekli olabilmek için ille de engelli statüsünde çalışmanıza gerek yok. Emeklilik için aşağıdaki tabloya tabisiniz. Günü geldiğinde yeni rapor alacaksınız o rapordaki oran belirleyici olacak:

bagkur.PNG

Tekrar rapor almadan emekli olmak için ne yapmam gerekiyor rapor alma süreci sıkıntılı biraz siz de bilirsiniz

Üst Alt