Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4C memur emeklisi rapor yenileme işlemleri nasıl yapılır?

Nuray6141

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
Geçen yıl ağustosta yüzde 42 bir yıl süreli raporla erken emekli olmuştum. 4c memur emeklisiyim. Raporumun süresi dolmak üzere. yenilemek için nasıl bir yol izlemeliyim. sgk'ya gittim biz memura bakmıyoruz Ankaraya dilekçe yaz dediler. kendim rapor alıp dilekçeyle göndersem olur mu? Ya da sizler nasıl yapıyorsunuz.

Merhaba

Bende memurum 4/c engelli emeklilisi olmayı düşünüyorum. Müsade ederseniz tecrübenize ihtiyacım var.

1. Memuriyet girişiniz kaç yılı? ( 01 Ekim 2008 öncesi mi yoksa sonra mı girdiniz) Emekli olurken tamamı 4/c mi yoksa geçmişte sigortaniz var mı

2. SGK sağlık kurulu raporunuzu % kaç olarak onayladı ?

3. Bu çok önemli, sizin için de; neden rapor yeniletiyorsunuz. Emekli olurken SGK sağlık kurulu raporunda yazdığı için mi yoksa engelli raporunuz süreli olduğu için mi? Burası biraz karışık açıkçası? Çünkü SGK kontrol istese 3 ay önceden yazı gönderiyor. Yada emekli olduğunuz yazıda yazıyor sa onunla SGK dan sevk alıp hastanede muayene olduktan sonra yeni raporunuz Ankara Sağlık kuruluna gönderirler. Son kararı verirler.

4. Bunu. Cevabinida herkes gibi bende merak ediyorum. En düşük memur emekli maaşı garanti mi?
İkramiye ne kadar verildi ?

Nuray6141 hanım 2008 sonrası mı memursunuz? En düşük memur emekli maaşımı bağlandı? Lütfen cevaplayın herkes sizin cevabınızı bekliyor.

Nuray6141 hanım 2008 sonrası mı memursunuz? En düşük memur emekli maaşımı bağlandı? Lütfen cevaplayın herkes sizin cevabınızı bekliyor.

Nuray6141

Raporun süreli olmasının hiç bir önemi yok. Kurumunuz emekli ederken kontrol muayenesi şerhi koymamışsa, emekliliğiniz de sürekli demektir. Yani raporunuzu yenilemenize gerek yok o durumda

Üst Alt