Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4C'ler için Hitap hizmet dökümüne Ekim 2008'den önceki hizmetler ne zaman yüklenecek

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
637
Reaksiyonlar
370
4C ler için hizmet dökümü uygulaması olan
HİTAP HİZMET DÖKÜMÜ
proğramına EKİM 2008 den önceki hizmetler ne zaman yüklenecektir?

Bu konu geçenlerde arkadaşlarla sohbet ederken de gündeme gelmişti.
Aramızda maaş mutemedi de vardı.
Ondan aldığım bilgiye göre bu durum genel bir durum değil.
Herkes için geçerli değil yani
Sırayla giriliyormuş. Mesela bende görülüyor.
Ama bazılarının görülmüyor. Mutemet arkadaşın söylediği aynen şöyleydi;
"Acele etmeyin telaşlanmayın. Emekli olmadan hepsi girer."

Bu konuyu ben çok merak ediyorum, ne olacak bakalım.

SSK hizmetlerimizde işlenecek mi HİTAP proğramına. 2615 günde SSK hizmetlerim var bu arada.

2007 EMEKLİ SANDIĞI girişli olmama rağmen 1305 gün hizmetim bulunmaktadır. İlk EM. SAND. girişimle 5434 e tabi olduğum yazmakta hizmet dökümünde.

Enaz %80 rapor alabilirsem eğer 15 yıl 3600 günlemi EM. SAND. emekli olabilirim sizce?

Herhalukarda hangi sigorta(SSK, EM.SAND.) girişin ilk giriş olursa emeklilikte ilk girişmi baz alınmaktadır?

Ilk sigortalilik esas alinir 18 yas sonrasi

5434 e tabi olanlar son 7 yilda 1261 gun prim hangi statuden yatmissa ordan, maluller son calistigi statuden emekli olur

Eger 3 kurum 4a,4b,4c calismislik varsa da son 7 yilda en cok calisilan prim yatirilan yani,ordan emekli olur

@Bahadırdr
Benim AİLE, ÇALIŞMA ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI kurumum. Siz hangi kurumda çalışıyorsunuz?

Kaç yıldır memursunuz?

Biraz daha açıklarmısınız bu konuyu. Ssk hizmetlerin HİTAP a işlenmişmi kesin yani?

Sgk hizmet dokumumu alip kuruma verdim hizmet birlestirme yaptim oyle gozukuyor

Merhaba hizmet birleştirmenin bir faydası varmı hitap da görülse ne kazandırır görünmese ne kazandırır kademe derece me bir etkisi olcak mı şimden teşekkürler cevap için

Yapildi.Yalniz su konu onemli ozelde calisilan her sure memurun derece kademesine yansimaz bu konuda ilgili yonetmelikler mevcut internetten bakmaniz lazim sayilan sayilmayan meskek gruplari var ornegin tabipler icin eger ozelde tabip okarak calisilmissa evet derece kademeye etki ediyor .Teknik siniflar icin ayni is kolundaki isler etki ediyor .Internetten iyice arastirin bence

Isyerinin de calisilan iskolunun kodunu dogru yazmasi lazim mesela benim 11 yilimin 6 yilinin 3/4 u sayildi gersi haybeye giti hem de uzman tabip olmama ragmen .

Insaallah yardimci olmusumdur

O sureler emekki hesabinda prim gunune yarar ama derece kademe icin kanuna bakmak lazim yankis bisey soykemek istemem

Hesaplanan emeklilik yaşı 5434 S.K. 40. madde ile ilgili kanunlardaki yaş haddinden b

İlk SSK girişim 1 EKİM 2003
5434 sayılı kanuna tabiyim.
(2 kere EMEKLİ SANDIĞI girişliyim. 2007 ve 2019)
%80 vergi indirimim mevcut.
Toplam primlerim 3950 gün.

EMEKLİLİK AÇISINDAN Yukarıdaki ifade ne anlama gelmektedir?

HİTAP HİZMET DÖKÜMÜnde bu şekilde ibare olan varmıdır?

Kendi kurumuma müracaatımı yaptım 21 NİSAN'da.

SGK TESCİL ve HİZMET DÖKÜMÜ ile birlikte verdim.

Tescil ve Hizmet Birleştirme yapınca SGK TESCİL ve HİZMET DÖKÜMÜ nde bir değişiklik oluyormu?

Geçen hafta SGK TESCİL ve HİZMET BİRLEŞTİRME m yapıldı ve bütün hizmetlerim(4A ve 4C) Hitap Hizmet Dökümü Proğramınada işlendi.

Benim SSK da 2616 gün sigortam vardı, Sgk Tescil ve Hizmet Birleştirme yapınca HİTAP HİZMET DÖKÜMÜNENDE 6 YIL - 5 AY - 7 GÜN şeklinde oluştu, buda 2317 gün haline geliyor. 299 gün prime ne olduki?

SGK TESCİL VE HİZMET BİRLEŞTİRME yapınca 299 gün SSK primim eksik Hitap Hizmet Dökümü neden 299 gün prim eksik ki?

DÜN İTİBARİ İLE HİTAP TA 9 yıl 0 ay 0 gün EMEKLİ SANDIĞI HİZMETİM BULUNMAKTADIR.

BEN HİTAP A GÖREMİ EMEKLİLİK İKRAMİYESİ ALACAĞIM?
TAMDA 1 YIL SONRA (10 YIL DOLUNCA) 4C DEN EMEKLİ OLMAK İSTİYORUM BEN.

Üst Alt