Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4C'li sigortalının 30 günlük yatan SGK priminden aldığı net maaş ortaya çıkar mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
367
4C li sigortalısının 30 günlük yatan SGK priminden aldığı net maaş ortaya çıkarmı?

Ocak ayı 30 günlük SGK primim=5.068,44 ₺

Sgk primi nasıl 5 bin lira yatıyor bu işte bi yanlışlık olmasın. Sen işçi mi memur musun bu kadar yüksek olmaması lazım. Sizin işlerin içinden maliye bile çıkamaz 😀

Evet OCAK ayı için 30 GÜNLÜK bu miktar ödenmiş SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ nde böyle kayıtlı. Ben 4C li "HİZMETLİ" kadrosundayım. NEDEN ŞAŞIRDINIZ?
😁

5 bin TL prim olmaz diye düşünüyorum memurlar.netten hesaplatsana orda primin yazar. Bizde podro yok ama 900 TL kesilmiş görünüyor
Sen aldığın maaşı bilmiyorum musun

Sen 4C li değilmisin? OCAK ayı senin ne kadar yattı 30 günlük SGK primin?

4c liyim ama döner sermaye olduğu için e bodro yok geçen sene bi yere vermek için kurumdan bodro almıştım toplam yatan 900 civarındaydı.

SGK primin yatar/yatmıştır genede? Siz bu rakamı azmı yoksa çokmu buldunuz 5.068,44 tl' yi?

Benim anlamadığım neden primle maaşı hesaplamaya çalışıyorsun zaten maaşın belli değil mi

Bilmiyorum ama o kadar olmaması lazım net olur yada olamaz diyemem

Tamam sağol bilenler ve bu şekilde çalışan arkadaşlar cevaplayacaktır sorumu?

Sende pek bilmiyorsun bu konuyu
😁😁

Emekli maaşina etki eder pirim düz memurda o kadar yatiyor

Senindemi öyle yattı 30 günlük SGK primin?
(EMEKLİ SANDIĞI nda)

ayDÜNYAvazo ya bende e bodro yok sen şu bodronu tc ni ismini vs özel şeyleri gizleyip atsana bi. Ben kendi bodroma bakamıyorum ama 5 bin lira prim yatmaz diye düşünüyorum.
Sen neden soruyorsun yanlışlık mı olduğunu düşünüyorsun

Bu miktar BRÜT mü yoksa NET üzerinden yatırılmışki?

Ya neden bu kadar merak ediyorsun sen at bodronu gizlenecek yerleri gizle ona göre cevap verirler.

Boşver o zaman şimdi ne işine yarayacak ki he emekli olurken olsa merak edersin. Ben hiç bakmıyorum bile ne yatmış ne yatmamış baksan ne olacak bişeyden anlamayınca boşuna kafanı takmış olursun.

Saymaya takıntılıyım bu konuda OKB var ya bende.

Sen bilirsin hiç bir şey olmaz sadece kendini yersin bu konuları muhasebeci bi tanıdığın varsa sorabilirsin onlar daha iyi bilir.

Üst Alt