Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4c’liyim. Raporumla emeklilik başvurum reddedildi, ne yapabilirim?

Mrb arkadaşlar 4 ay önce yaptığım emeklilik başvurusu ret gelmisti. Hastaligim hastalik listesinde vardi herkes şaşırmıştu bende cok üzülmüştüm gerçekten. Daha sonra sgk yuksek kuruluna itiraz etttim sonuç olumlu geldi. Hafif derecede calisma gücü kaybi ve kontrole gerek kalmadan. 18 yıl dolması sartiyla emeklilige sevkiniz uydundur diye. Bnmde hesaplarıma göre 16.5 yıl fiili hizmetim var. Yani 1.5 senem var. Simdi sizlere soruyorum acaba bu karar 1.5 sene sonrada geçerli olur mu. Artık verilmis bir karardir diye düşünüyorum.hizmeti tamamlayınca yani emekliyim degilmi lütfen bilenler deneyimi olanlar görüş bildirebilirlermi

@ferfer, bende 4c kamu personeliyim %64 malulen olarak basvurdum red geldi. Ysk ya basvurdum yine red geldi.. siz engelli emekliliginden mi yoksa malulen mi oldunuz?

@ferfer, tek bir hastaliktan mi %40 aldiniz yoksa toplam mi?

Memurlarda emekli olamayacak bu gidişle heralde

@ferfer,

Normalde geçerli olması gerekir. Ama burası Türkiye. Ne olacağını da bilemezsin. Bence geçerli olur. Enseyi karartma...

Bir sorum olacak %40 engelli raporunu memurluğa başlamadan önce mi aldınız yoksa başladıktan sonra mı

Insallah geçerli olur @gannicus memuriyete başladıktan sonra yeni almistim ekim ayında şansımı denemek için kanu gorevlileri emeklilik dairebaskanligina yazdık..

Üst Alt