Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 aralık cumartesi İstanbul'da Engelsiz Yaşam Fuarı'nda buluşalım..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EFSANE_52

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

bu hafta bilindiği üzere istanbul fuar merkezinde engelsiz yaşam fuarı var.
Diyorum ki 5 aralık cumartesi günü fuara hep beraber gidelim ve orada buluşalım tanışalım.

Ne dersiniz?

Fuarın gerçekleştirileceği İSTANBUL FUAR MERKEZİ alanına ulaşım ile ilgili bilgiler: Fuar Alanı ve Ulaşım

Ben kısmetse pazar günü 6 Aralık da orada olacağım. Cumartesi gidemeyenleri Pazar günü beklerim :)

detayli bilgi veririseniz sevinirim bende orda olucam

Arkadaşlar fuar girişi ücretsiz.
Geçen sene ücret alınmamıştı. Şimdi de alınacağını sanmıyorum.

Ben yarın idari izinli olacağımdan fuara yarın katılmayı düşünüyorum fakat EYAFexpo sitesinin güncel olmamaması canımı sıktı. Bu sene yok mu acaba zira seminer programı vs. 2008'e ait. :)

Uyarı mesajı attım ama bakcaz artık...

Eyafexpo Fuarının Seminer Programı güncellenmiş. Girişler de ücretsiz

Arkadaşlar fuara pazar günü birlikte gidelim mi.birlikte gitmek isteyenler buraya yazsın lütfen.

Ben de katılmayı çok istiyordum, ama maalesef mümkün olamadı...

Geçen sene Fuardaki Mercedes standında bululmuştuk... Çok da güzeldi.
Bu sene katılacak olan arkadaşlar yine Mercedes standına gidip otursun ve bedava yesin içsin derim :) O arada "yahu sen kimsin" diye diye üyelerle tanışmak mümkün olur :)

Bülent, bedava yeme içme mi var Mercedes stantın da?
Geçen sene ordaki kafeteryaların fiyatını görünce korktum yaw :)

Bülent sensiz olmaz. Pazar günü bekliyorum. :)

Yok yok, geçen sene bedava yedik içtik orada :)
Çok isterdim ama yok, gelemiyorum.

Patron olmazsa kimse birşey yiyemez diyorlarmış. Sayen de yemiş içmiş millet. Bu sene aç kalacağız desene :D

yarınmı pazar günümü buluşma fuarda arkadaşlar

Yarın gelecek arkadaşlar da var, Pazar günü gelecekler de.
Ben aracı pazar gününe ayarladığım için Pazar günü gideceğim.

Bülent Bey'in dediği gibi en güzel yer Mercedes Standı. Bu sene de var mı bilmem ama şayet varsa muhtemelen yine kocaman otobüsü görürsünüz standın önünde. Masalar ve iskemleler de bolca var. İkram da iyi, bol bol kurupasta + kola vs. ikramı yapıldı. Otobüsün orasını bence buluşma yeri olarak belirleyin zira geçen sene millet nerede buluşacağını bilemediğinden ortalıkta dolandı durdu uzun süre.

arkadaşlar anadolu yakasından furara servis varmı?

arkadaşlar iyi günler yazdıklarınızı hemen hemen hergün işyerinde boş kaldıkça okumaya çalışıyorum şu fuar meselesi ben bunu daha ilk defa duydum bu fuarda aparatlı arabalar veya aparatlar varmı ???

arkadaşlar anadolu yakasından furara servis varmı?

Bu konu da hiç malumatım yok. Ben belediye aracıyla geleceğim için servis araştırmadım. Başka arkadaşlar belki daha önce kullandılarsa bilgileri vardır.

----------

arkadaşlar iyi günler yazdıklarınızı hemen hemen hergün işyerinde boş kaldıkça okumaya çalışıyorum şu fuar meselesi ben bunu daha ilk defa duydum bu fuarda aparatlı arabalar veya aparatlar varmı ???

Geçen sene otomobil aparatı görmedim. Fakat lift sistemli minibüsler vardı.

Cuma günü Pendikteki özürlüler koordinasyon merkezindeydim. Perşembe ve cuma günü araba ile toplu olarak fuara gitmişler. Bu sene kaçırdık bu imkanı, artık kısmetse seneye diyelim. Koordinasyon merkezlerinin sağladığı bu hizmetten yararlanmak için ajandaların bir kenarına not alıp takip etmek lazım. Ben oradayken bir tel konuşmasına tanık oldum; görevli, fuar için arayan birine 'Çokta yer vardı keşke dün arasaydınız' dedi. Haberim olmadığına üzüldüm açıkçası.

Bülent bey bu sene maalesef mercedes fuara katılmamış,,firmalar bu sene çok ilgi göstermemiş gibi geldi bana,yiyecek ve içecek isteyenler belediyelerin standlarında bulabilirler.

arkadaşlar ben bugün fuardaydım ilçemizin engelliler koordinasyon merkezinin servisi götürdü 2 araç gittik.güzeldi herşey vardı yalnız oldukça pahalı ürünler.birde katılımın o kadar yoğun olmadığını farkettim hafta sonu olmasına rağmen. belki pazar günü çok daha fazla olur.ama yine belirtme isterimki,sıradan vatandaşlar için nerdeyse imkansız almak o ürünleri.

sırdaş;
Rica etsem hangi ilçenin engelli koordinasyon merkezi servisle götürdü öğrenebilirmiyim?

ben üsküdarda oturuyorum bizim engelliler koordinasyon merkezimizin servisleri var

----------

burdanda arkadaşların orda olacağı söylenmişti mercedes standında fakat mercedes sta ndı yoktu bende kimseyi göremedim hoş görsemde tanımamya:) fakat bakımdım herhangi bir grup varmı diye

Selahattin bey taşıdı demek. Daha doğrusu o merkezin müdürü Uğur bey organize etmiş demekki.

Ben de bugün gittim ve siteden bir iki kişiyi gördüm fakat sohbet edemedik çünkü beni tanımıyorlardı. :) Fakat facebook dan sohbet edip de orada gördüğüm arkadaşlarla görüştüm çok memnun oldum. Ayrıca fuar geçen seneye göre daha az katılımcı ve ziyaretciye sahipti. Seneye daha da azalacağını tahmin ediyorum. Bazı firmaların tekerlekli sandalye fiyatları gerçekten geçen seneye göre 3/1 düşmüştü. Firma ismi vermiyorum reklam olmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt