Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 ay askerlik yaptım. Venöz yetmezlikten çürüğe ayırdılar. Dava açmak istiyorum..?

uncelim

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 5 ay askerlik yaptım ve sol atl ekstremitede venöz yetmezlik nedeni ile çürük raporu verdiler askere gitmeden 2 ay önce oldu venöz yetmezlik araştırdım sorunun askerlik dönemi içinde olması gerekiyormuş.o zaman neden 5 ay askerlik yaptım bunu merak ediyorum.ayrıca şu anda sol bacağımda venöz yetmezlik sağ bacağımda da dvtli venöz yetmezlik mevcut ve hastalık genetik çıktı engel oranı kaç olur hiç başvurmadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

biraz araştırdım bu tazminat olayını ve karmaşıklıklarla dolu askeriyeye dava açabiliyorum acemi birliğinde doopler çekildim ve bacağımda kronik trombüs olduğu yazıyor.ama arkası yok neyse mesele 2 yıllık bir süreden bahsediliyor ama yinede uğraşacağım ve dava açacağım bakalım nasıl bir süreç bekliyor beni

Üst Alt