Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 ay önce geçirdiğim trafik kazası nedeniyle ne tür haklara sahibim?

BoKSöR

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
5 ay önce gecirdigim kazadan halen kalkamadım. pazartesı gunu Kalça protezi amelıyatı olcagım kalktıgımda ilk işim sigorta tazmınatı olacak

ancak benım ehliyetım yok bu drum neyı degıstırır temınat bırımınden yararlanabılır mıyım

bilgi için simdiden tesekkur ederım...

geçmiş olsun
kazada kusur oranı nasıldı.tek taraflımı, çift taraflımı

pek bılgım yok muhtemelen bende oran yazıyormu onuda bılmıyorum

maddi tazmınat istemıyorum zaten sakatlıgım ıcın manevi tazmınat alabılırmıyım suc oranlarını bılmıyorum ama muhtemelen sucluyum dıyorum cunkı burası türkiye sol refujde sulama yapan arac sonradan ısık levha ve duba eklıyebılıyor hatırlamıyorum kazadan 2saat öncesı dahıl en buyuk sıkıntım da bu

kazada kusur sende ise ne maddi nede manevi tazminat alamazsın ama kusur dağılımı yapılmışsa karşı araçtada kusur varsa sakatlık oranında tazminat alma hakkın var geçmiş olsun

evet ögrendım epey bılgı sahıbı oldum artık benım bılıncım yoktu kazada halende hatırlamıyorum kalkınca bır hakkım varsa pesıne dusucem kaza tutanagına itiraz gbi

Üst Alt