Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 ay sonra emekliliğim geliyor. Birkaç ay önce aldığım rapor işime yarar mı?

Demirayakkabı

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arklar emekliliğe 5 ay kaldı ama elimdeki 2017 yılında aldığım raporu emeklilik için sunabilirmiyim sonuçta 1 yıl bile olmadı

tabii. ancak vergi indirimi aldınızmı. erken emekli olabilmeniz için vergi indirimi almanız şart

Vergi indirimini 5 sene önce almıştım eski raporla.şimdi raporu yeni aldım bu kezde emeklilik geldi yenibir rapora ihtiyacım varmı ve vergi indirimi için tekrar başvurmalımıyım

vergi indirimi bir kez alınır ömür boyu gecerli olur yeniden almanıza gerek yok sgk emeklilik için gittiğinizde yanınızda fotokopisi olsun

Demirayakkabı,
Yeni raporunuz evde kalsın SGK ya götürmeyin sakın mevcut vergi indirimi belgenizin fotokopisini dilekçenize ekleyin ve emekli olmak için müracaat edin.
Şimdiden hayırlı olsun emekliliğiniz.

Vergiindirim belgesinin aslını kaybettim fotokopisi var ne yapmalıyım bu yeterlimi

Vergi indiriminden aldığım raporda 1adet dah rapor görünüyor o raporu alış sebebim farklıydı sorun olurmu günüm ve herşeyim doldu

Demirayakkabı

Vergi indirim hakkınız var mı? Elinizdeki raporla vergi indirimine başvurmaktan mı bahsediyorsunuz?

Üst Alt