Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 aydır raporluyum. Askerliğim ne olacak?

cross35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba

Askerligimin 55.ci gununde Kıl donmesinden dolayi ameliyat oldum. Ameliyat sonrası yaşadığım problemlerden dolayı 5 aydır raporlu sekilde evimdeyim. Surec oldukca sancılı gecti. Birligimdeki komutanlarım artik rapor alma yazi yazsinlar el verisli degildir diye islem yapalim diyorlar. Fakat bana rapor veren doktorlar yazamayiz diyor. Kontrolum yakinda ve raporum bitmek uzere tekrardan kontrole gittigimde buyuk.ihtimal raporum uzayacak. Nasil bir yol izlemeliyim ?

Askere geldikten sonra oluşan rahatsızlığından dolayı ameliyat oldum. 6 ay hava degisimi sonrası birliğine katıldım. Ailemle ve eşimle yaşadığım sorunlar sonrası komutanların beni rdmye gönderdi. Rdmdende uyum sorunları tanisiyla psikiyatriye şevk edildim. Komutanlarım askerlik yapamayacağıma dair kıta anket formu doldurup beni öyle gönderdi. Bugün doktora gittiğimizde doktor ilaç yazdı ve 10 gün sihhi izin verilebilir diyerek beni geri gönderdi. Doktor ne yüzüme baktı nede Komutanların zarf içinde gönderdiği anket formunu açıp okudu. Komutanlarim durumumu biliyor. Daha önce sihhi izin verdikleri için tekrardan sihhi izne çıkaramayiz seni diyorlar. Çok bunalmış durumdayım. Durumum iyi değil. Durumum ne olacak bilenler lütfen yardımcı olsun rica ediyorum.

@OturanBoğa @OğuzHan112

Komutanların sizi tekrar hastaneye sevk edecek.. sevk esnasında komutanlarının birisi de yanında olmalı, doktorla yüz yüze konuşmasın da fayda olur.

@cross35,

@OğuzHan112, abi yanımda kısım komutanlarımizdan biride yanımdaydı. Durumumu doktora anlattı doktor cevap vermeyi bıraktım yüzümüze dahi bakmadı. Sevk kağıdının üzerine 10 gün sihhi izin önerildi yazdı gönderdi. Bölük asb mızı arayıp söyledim cikaramayiz diyor. Araya bayramda giriyor şimdi başka türlü beni burdan cikartamazlarmi en azından bir dahaki sevke kadar. Araya bayram giriyor çok kötü durumdayım komutanlarımda farkında bunun. Sihhi izne müsade etmezler sana diyor. İnternet'ten baktığımda sihhi izinin bir sınırı olduğunu yazmıyor. Sadece askerlikten sayılmayacagina dair yazılar var.

Tatil girmeden tekrar hastaneye sevk alıp gidin, başka hastane başka hekim olursa belki farklı olabilir..burada hekimin kararı neyse uymak gerekiyor.

Hekim bu yönde karar vermiş, komutanların da yollayamam diyorlarmış.. burada benim yapabileceğim bir şey kalmıyor.

@cross35,

Üst Alt