Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 aylık çocuğum için evde bakım aylığı alabilir miyim?

Karek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kalem hanim mrb benim dogustan cam kemik hastasi cocugum var bir hastalik daha varmis ama tanisini koyamadilar cocugum 5 aylik bakim maasii nasil alabilirim hic bir sey bilmiyor 1 aydir hastaneyi ariyorum randovuler dolu birda saglik kuruluna randovu alirsak direk orayami giliyor yada baska doktorami gidilecek sonrami saglik kuruluna gidilecek cvp yazarsan sewinirim saygilar

Ben hangi sosyal yardimlari alabilirim cocgum 5aydir dgdugundan beri calusmiyorum uzerime araba var kirada otuyorum

Karek
geçmiş olsun
sağlık raporu vermeye yetkili hastaneye gidip %50 ağır engelli evet raporu alamnız gerekiyor.bu rapor şartı.sonra gelir şartınızda tutacak.ne olursa olsun tüm hane geliri 967,27 lirayı geçmeyecek.istanbulda hastane çok araştırrısanız daha erken alabileceğiniz hastane bulabilirsiniz.

Karek
geç dönüş yaptığım için özür dilerim. gerçi arkadaş da yazmış size.
ne yaptınız rapor alabildiniz mi?

evde bakım aylığı için % 50 ve üstü ağır özürlü kısmı "evet" işaretli engelli sağlık kurulu raporu almanız şart. alabildiniz mi?

Üst Alt