Merhaba arkadaslar.. Ben Hazal 5aylik dunya tatlisi kizim testlerden gecemeyince Bera testine yonlendirildik.. Ve sol kulak 80db sag kulak hic duymuyor cikti maalesef.. Doktor 6ay sureyle kulak arkasi cihaz kullanmayi deneyecegimizi sonra buyuk ihtimalle iki kulak icin de implant olacagini soyledi. Bu surec benim icin cok zorlu olacakmis rehabilitasyona gitmemiz gerekiyormus. Neler yapmaliyim bir anne olarak nelere dikkat etmeliyim.. Doktor duymayan kulagi icin sadece ses gitmesi icin kullanmamiz gerektigibi ve 80db olan sol kulak icin de verim tam olmaz diye konustu. Cihazla melegim beni ne kadar duyabilecek acaba? Ve 6ay kullanacagimiz icin cihazlarda kanal sayisi vs onemi yok sizin cok ileri derece isitme kaybi dedi hangi duzeyde cihaz bakmaliyiz?
Bu konuda hicbir bilgim yok.. Burada okuyup anlamaya calisiyorum bazi terimler cince gibi geliyor.. Kemik yolu gibi seyler yazilmis bize oyle seyler soylenmedi. Ayrintilari bilmiyorum. Nasil bir cihaz alacagim kanal sayisi onemli mi marka model ne olmali en ufagindan buyugune tavsiyelerinize ihtiyacim var..
Cok uzun yazdim fakat o kadar cok soru isareti var ki kafamda.
Bu konuda hicbir bilgim yok.. Burada okuyup anlamaya calisiyorum bazi terimler cince gibi geliyor.. Kemik yolu gibi seyler yazilmis bize oyle seyler soylenmedi. Ayrintilari bilmiyorum. Nasil bir cihaz alacagim kanal sayisi onemli mi marka model ne olmali en ufagindan buyugune tavsiyelerinize ihtiyacim var..
Cok uzun yazdim fakat o kadar cok soru isareti var ki kafamda.