Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 kişilik bir ailede 1646 TL gelir ile bakım aylığı kesilir mi?

ramazanucan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
kısmet hanım 846+800+ birde bakım aylığı 765 tl 5 kişl bir aile içn bakım aylığı kesilrmi

Bakım aylığı dahil edilmez zaten, 510,45 x5 yaptığımızda da, 1646 TL'lik bir gelirle kesilmez.

ramazan ablam niye bunu sordun ki sen? Yoksa evde bakım aylığı alıyorken gelirinizde değişiklik mi oldu? eger olduysa bunu en geç 1 ay içinde aile ve sosyal pğolitikalar bakanlığı il müdürlüğüne bildirin. zaten kişi başına düşen aylık 510,45 lirayı geçmiyor bir şey olmaz maaşınız kesilmez. ama kesilmese de gelirde değişiklik olmuşsa bunu il müdürlüğüne bildir ablası.

kısmet hanım 5 yıl içinde satamama durumu vardı 3 yıla düşecek diyolardı düştümü?

birde 846 tl oğlumn maaşı var bankadan çektiği bn 2022 alıyem eşim bakım aylığı alıyo bnm üzerime bi araba var oğlumn üzernede bi ev var bu durmda kesilme durumu olan maaşımz varmı teşkrler

Kalem hanım acaba sigorta işi olacakmı?Ben Ek5 tarımsigortası ödüyorum isteğe bağlı.Olursa nasıl olacak.Torba yasa da bu konu ile ilgili bişey çıktımı.Bakılan kişiler vefat ederse ne olacak.Örneğin hiçbir güvencesi olmayanların durumu gibi..maddi yetersizliği varsa vs vs..Ben pek ihtimal vermiyorum ama inşallah...

bakim dahil ediliyo du

yeni yasayla dahil ediliyodu deyistimi

ridaniye, bakıcıların sigortalı olma durumunu soruyorsan halen bir değişiklik yok. bunla ilgili çalışma yaptıklarını soyluyolar ama ortada icraat halen yok...
sormak istediğin bu muydu?

Üst Alt