Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 sene önce araç aldığımız raporla yeni araç alabilir miyiz?

ajan99

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Aracımızı sattık 5 senemiz doldu ve yeniden araç alacağız babamın raporunda sürekli ibaresi var ve geçerlilik süresi yazan kısım boş bir daha rapor çıkartmamıza gerek olurmu ortapedik %92 engelli raporu

ajan99

2002 ve sonrası ise rapor tarihi üzerindeki ibare tamamsa, evet, yeni aracı alırken de kullanabilirsiniz raporu

Uğur Gül

Evet, yeni rapor almanız gerek. %90 üzeri rapora karşılık alacaksanız, raporda oran bulunması yeterlidir. Özel bir ibareye gerek yok.

%92 engelli raporuyla araç alımı

Babamın %92 engelli sağlık kurulu raporu var bu raporla 2012 yılında araç almıştık. yalnız şimdi açılan konulardan korktum biraz. ötvli araç alır ibaresi yok. şu yazıyor raporda 2022 sayılı yasa ve özürlülere verilen haklardan yararlanır. rapor sürekli ve biz o zaman 2012 de araç alımında kullanmıştık. şimdi 2. aracı alıyoruz noterden onaylatıp gönderdim bayiye sonradan para istemesinler rapor geçersiz diye? lütfen yardım

Üst Alt