Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 sene önce çekilmiş EMG ile yeni rapor başvurusu yapabilir miyim?

ertugrul01

Aktif Üye
Konular
387
Reaksiyonlar
0
5 sene öncesinde üniversite hastanesinde çektirdiğim E M G ( polinöropati ) teşhisi ile devlet hastanesinde (nörolojiden) ilaçlarımı alabiliyorum. devlet hastanesinden saglık raporu almak için başvurmadan önce tekrardan E M G çektirmelimiyim. benim kaygım saglık raporu alırken belki devlet hastanesinde sorun olmazsada % 40 ve üzeri alabilecegim raporu Ankara Saglık kurulundan eksik evrak deyip tekrardan geri dönermi. işimi şansa bırakmak istemiyorum ....bu konuda bilgisi olmayanlar yorum yazmasın...

Resmi prosedürünü bilmem, tamamen mantık yürütüyorum..:) Ben olsam 5 yıllık EMG ile vergi indirimi başvurusu yapmam.. En yeni, en güncel evraklara bile bir kulp takıyorlarken 5 yıl önce çekilmiş EMG'yi kabul edeceklerini zannetmem.. Hiç riske girmem yerinizde olsam.. Ama yinede tecrübe etmiş birilerinden bilgi almakta fayda var.. Deneyimi olan var mı?

Kesinlikle yeniden çektirin. 5 sene önceki emg'yi mümkün değil kabul etmezler...

Üst Alt