Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 sene önce raporu aldığım hastane "gelebilir misin" diye telefon açtı!?

winter6248

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.dün araştırma hastanesinden aradılar.raporunuzu bu hastahaneden almışsınız sizi buraya davet ediyoruz dediler. Gelmeniz mümkün mü diye sordular.bende şehir dışında olduğumu söyledim. Gidemeyeceğimi söyledim. Bir sorun mu var diye sordum?raporunuzu ne zaman aldığımı sordu memur.5 yıl önce dedim. Emekli olalıda 4 sene oldu dedim. Bu arada Raporum sürekli. Sonra bana , tamam var olan raporunuz üzerinden bakalım deyip, kapattı telefonu.
Ben olayı anlamadım. .aklıma binbir trlü şey geliyor. Ya atıyorum beni kontrole çağırdılar oran % 38 oldu sonuç.benim emekliliğim ne olacak.maaş aldım bunları ne gibi koşullarla geri ödeyeceğim... yemin ediyorum kafayı yiyecem.beni bilgilendirirmisiniz lütfen 🙏

bu aralar kontroller çoğaldı gene,bu konuda belli bir il veya hastahane varmı acaba??@winter6248..hocam hangi hastane senin ki özel olmazsa??..ve bence tekrar açın sorun kafanızda kurmaktan iyidir.

Bi kanunsuz işleminiz olmuşsa hiç kaçarınız yok, ama usule uygunsa hiç sorun olmaz. Er yada geç herşey ortaya çıkar

Enes75 1 kanunsuz işlem derken ney mesala. Rapor Sahte değil. Onu bırak eski raporda ayda 2 -3 kez nöbet geçiriyor yazıyordu. % 40 vermişti doktor. Şimdiki doktor rapora ayda 4-5 kez EPİLEPSİ nöbet geçiriyor yazdı. Ama %20 oran verildi.%10 Tansiyon %9 Göz

Üst Alt