Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 tane stent takıldı. Raporum Ankara'dan geçer mi?

ck5458

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar arkadaşım kalbinden 5 tane stent taklı ve Eforla nefes darlığı ( + ) ı05 % 10 ı 10% 10 ı 27 % 10 ı 25 % 30

Ropor oranı % 48.97 ankaraya gitti % 40 altına düşmez demi .? Konu hakkında bilğisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

% 48,97 hangi rahatsızlıkların toplamı olduğunu ve kalp krizi geçirip geçirmediğini yazarsan belki bildiğimiz kadarıyla yardımcı olabiliriz.

Kalp krzi gecrdi evt arkadsm

Mustafa arkadas bi yardımcı olrmsn

ı05 romatizmal mitral kapak hastalığı
ı10 esansiyel ( primer) hipertansiyon
ı27.0 primer pulmoner hipertansiyon
ı25 kronik iskemik lalp hastalığı

Ef değeri kaç? Romatizmal rahatsızlığı da varsa diğer kapaklarda sorun var mı? Kapak için kaçıncı derece demişler raporda??

Atakan kardeş roprda yazılan tum bulguları degerleri yazdım .. Ama

DAHA ÖNCEDEN 5 tane stent taklı ve Eforla nefes darlığı ( + ) ı05 % 10 ı 10% 10 ı 27 % 10 ı 25 % 30..

ı05 romatizmal mitral kapak hastalığı
ı10 esansiyel ( primer) hipertansiyon
ı27.0 primer pulmoner hipertansiyon
ı25 kronik iskemik lalp hastalığı

Ben bu rahatsızlıkları bilmiyorum. Atakan beyin sorularını cevaplarsanız o yardımcı olabilir.

Ne yazık ki bu yazdıklarınızdan sonuca dair bir anlam çıkmıyor. Eğer verdiğiniz yüzdeler damarın tıkanıklık yüzdesi ise en büyüğü % 30 görünüyor ve bu değerde tıkanıklığa stent falan takılmaz. Eko raporu varsa veya en son anjiyo raporu varsa daha açıklayıcı oacak. Raporda yazan teşhis kodlarına pek itibar etmeyin zira bazı ilaçları raporlayabilmek için olmayan hastalıklar da teşhise eklenebiliyor. Kalp raporlarında kasılma gücü (EF) değerli bir belirleyicidir. Paylaşırsanız üzerine konuşabiliriz.

Zaten raporunuzu göndermişsiniz. Hayırlısı olur İnşallah. Beklemekten başka yapacak birşey yok. Beş adet stent takılmışsa ve kalp krizi geçirmişseniz % 40 üzeri raporunuz onaylanacaktır. Raporunuzu rapor vemeye yetkili hastanelerden birinden almışsanız ve kurallara uygun düzenlenmişse düşürülmeden onaylanır merak etmeyin.

Bence eğer rapordaki tetkik atıfları eksiksizse, oran % 40 üzeri olarak onanır.

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

Üst Alt