Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yaşında ve zihinsel geriliği olan çocuğum için en iyi eğitimi aldırmak istiyorum?

sercom

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim 5 yaşında bedensel ve zihinsel özürlü çocuğum var. rehabilitasyon eğitim ve fizik tedavi ile çocuğum şimdi sadece oturabiliyo ve ben bakım aylığına başvurduğum halde bize daha çıkmadı. ben onu raporlu olarak götürebiliyorum ama uzmanlar bu çocuğun 6 yaşına kadar alabildiği kadar eğitimle sadece yürüyüp kendi ihtiyaçlarını hemen hemen karşılayabilecek duruma geleceğini söylüyorlar. ben onu daha fazla ve farklı yerlerdeki rehabilitasyon merkezlerine götürmek istiyorum. ama maddi anlamda bunu karşılayacak durumda değiliz. tek imkanımız eşimin çalışması ve kendi evimizin olması. buna karşılık bir yardım veya dernek tarafından yardım almak istiyoruz.
sizin bana önerebileceğiniz bir kurum veya kuruluş var mı? yardımcı olur musunuz?

teşekkür ederim.

Hangi okulda nasıl bir eğitim aldırmak istediğinizi daha somut olarak yazarsanız belki fikir yürütebiliriz...

Alacağınız raporla bulunduğunuz ildeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinden ya da özel eğitim okullarından faydalanabilirsiniz.

Üst Alt