[SIZE=2][FONT=Tahoma]Merhaba Ezgi hanım, öncelikle çok geçmiş olsun, minik kızınıza acil şifalar dilerim, bir klinikte gönüllü olarak çalışmakatyım, kızınızla aynı durumda olan 3 tatlı insanımızda da var bizimle, ama kızının yaşı beni tedirgin etti yani o yaşta korse kullanılıyormu bilmiyorum ama ben bildiklerimi aktarıcam..
biraz matematiksel olmanız gerekecek korse ile kızınıza uygulanacağı yer arasındaki açı 20-45 derece arasında olmalı..
korse kızınıza uygulandığında gerekli yerlerden baskı yapmalı vüzuduna fakat acıtmamalıdır, vücutta dönmemelidir, buna özellikle dikkat etmelisiniz [/FONT][/SIZE][FONT=Tahoma]
korseyi kızınıza ilk uygulamadan sonra birkaç saat ile başlayan sürelerde giydirmelisiniz ve 3-5 gün içinde tam süre kullanılmalısınız büyük ihtimalle doktorunuz saat konusunda yönlendirme yapmıştır ama ilk kullanımda bir kaç saat arayla takılmasına dikkat edin
korse takıldıktan sonra eğer ortaya çıkan bölgeler olursa bir pad yada harici bir aparat ile baskı uygulamanız iyi olacaktır[/FONT]