Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yaşındaki oğluma kas hastası olduğunu nasıl anlatacağım? [Yaşam]

alpmes

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
en kötüsü ne biliyormusunuz gözünüzün önünde oğlunuzun erimesi benim oğlum bugün okuldan geldi anne arkadaşlarım bana çarpınca düşüyorum diyerek ağladı ona daha anlatmadık hasta olduğunu sizlere soruyorum benim oğlum 5 yaşında ona nasıl anlatacağım hasta olduğunu?yada sizler nasıl anladınız kas hastası olduğunuzu ne zaman anladınız bana yazarsanız sevinirim.

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlarımız önerilerde bulunacaktır, ama aynı zamanda siz bir psikolologla görüştünüz mü?

teşekkür ediyorum bu konuda henüz bir psikologla görüşmedim sizlerden bunu yaşayanlardan dinlemek istiyorum lütfen yazın

En güzeli bir psikologla görüşmek.

Ama bana sorarsanız hiç söylememek çok olumsuz etkiler bence.hastalık öyle bir süreçki yavaş yavaş alıştırıyor zaten.Bu süreç içerisinde kendisi alışacaktır.Uygun yaşa gelince doktorla birlikte söylemek bana mantıklı geliyor.Ama dediğim gibi en güzeli bir psikolga danışmak.

bize birsey anlatmadilar o yaslarda zaten biliyorduk hastayiz belli oluyordu
okulun en sisman kizi ile bir kere yarismistim kosmustuk okulda beden egitimi sirasinda kiz beni gecmisti :)) siz yinede dmd ailesi cocuklarin anne babalari ile gorusun...

kas hastalıgı

selam ben egemen adandan sizi çok iyi anlıyorum ve oglunuza geçmiş olsun diyorum bende kas erimesi engeliyim ve bende önceleri farkında degildim hastalıgımın ama sonra yaşa giripte paramk uclarına basarak yürüdügümde dr bana söyledigi şey sende kas erimesi var ve bende böylece bu hastalıgı tanımış oldum yani önce parmak uclarında başlıyor hastalık?

Üst Alt