Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl dolan aracın izinsiz satılamaz şerhini nasıl kaldırabiliriz?

asi1227

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Aracımızın fatura tarihinden itibaren 5 yıllık süresi doldu. Ama edevlletteki maliyeden izinsiz satılamaz şerhi hala duruyor. Bunu nasıl kaldıracağız?

asi1227
Kontrol ettiğimde benim arabada öyle bir ibareye rastlayamadım, varsa bile kaldırılmış olabilir, 8 yıl oldu alalı, tam olarak e devlette nerde yazıyor o ibare

kazazede Araçlarım kısmına girdiğinizde, üzerinize kayıtlı araçları gördüğünüzde alt kısımda hak mahrumiyeti bölümünün karşısından 'var' diye yazıyor.

Benim aracımda da var gözüküyor bildiğim kadarıyla maliyeden kalkıyor diye biliyorum ama tam emin değilim maliye ye bi sorun isterseniz.

Aileden birine noterden satış yaparsan kalkar engelli aracı olduğundan kayıtta öyle görünür normal illa da değişsin diyorsan yukarda dediğim yöntemi denersin

Arkadaşlar, şerhi kaldırdım. Maliyeye gitmenize gerek yok. Eğer 5 yıl doldu ise notere ruhsat ile birlikte gidip şerhi kaldırabiliyorsunuz. Satış yapmaya da gerek yok. Sadece 27 tl bir ödemesi oluyor.

asi1227

Merhaba aracinizda ozel tertibat var miydi ? Ozel tertibatli aracimin suresi dolmak uzere serhi kaldirdiktan sonra tertibati kendim sokup proje isine felan girmezsem satisi gerceklestirebilir miyim ? 2016 da sattigim aracta tertibati kendim sokup direk satis yapmistim

Üst Alt