Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl dolmadan aracımı nasıl satabilirim?

reflex66

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba engelim yuzde 12 sol alt ekstremite den dolayi otv muhafiyetli araba satin aldim. 5 yil dolmadan nasil satabilirim. Engelli birine direk satim mumkun mudur yoksa tek yol otv mi odemem gerekiyor

reflex66

Engelli olan birine doğrudan satabilirsiniz. Diğerlerine ÖTV ödeyerek ancak satabilirsiniz ve yeniden ÖTV'den yararlanmak için 5 yılın dolmasını beklemeniz lazım.

65 bine bakmadan aliciyim
Param o kadar. Raporumda uygundur .

Hocam yeminle suan 87 ye alici var dediginiz rakam imkansiz

hozgul engelli kisinin engeli orani vs fark eder mi? Cunku dedigim gibi ben sol alt ekstremiteden aldim. Engelim dusuk benim

reflex66

Özel tertibat ile kendi kullanacaksa hayır ama başkası kullanacaksa (aileden biri vb) o zaman %90 ve üzeri olması gerekir

reflex66 mesajını aldım herşeyin hayırlısı. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Son düzenleme:
hozgul

Basinizi cok agrittim fakat net bilgi alamamaktayim. Gordugum tek bilgili sizsiniz sanirim.

Ben aracimi sol alt ekstremite hareket kisitliligindan aldim. 5 yillik surem dolmadi. H sinifi ehliyet ile kullanmaktayim.

* bu araci %90 ve uzerine satabilir miyim otv odemeden

* %90 alti h ehliyetli birine satabilir miyim otv odemeden.

H sınıfı kullanıcı birine satmalısınız. Tertibatli arac kullanabilir raporu ve h sınıfı ehliyetli birine satabilirsiniz.

Üst Alt