Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl infazına ve beraatine karar verilmştir ne demek? [Hukuk]

Specialman

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben bundan yaklaşık 3 yada 4 yıl önce yüz kızartıcı bir suçtan mahkeme gördüm aslında işlemedim ama tehditle olaya dahil edildim ve yanımdaki şahısların ifadesine uydum ve daha 18 yaşımı doldurmamıştım daha önce bir suçum yoktu hakim 5 yıl infazına karar verildi dedi ve beraat ettik ama ben hala bişey anlayamadım ben şuanda lise öğrencisiyim derslerim süper aa ma bu nedir ilerde önüme çıkarmı bilen biri yardımcı olsun lütfen...

Karar dan itibaren 5 yil suc islememen gerek yoksa infazin yanar iceri girebilirsin,

Peki şuanda sicilmidir bu yoksa sabıka kaydımıdır?

Temiz kağıdı aldığınızda 5 yıl boyunca görünecek. 5 yıl sonunda sildirebilirsiniz. Sonrası için temize çıkarsınız. Yani üniversite bitince kurtulursunuz.

Çok teşekkür ediyorum bana laxım olan bilgi buydu temize çıkınca devlet memuru olmama engel olmicaktır umarım

Üst Alt