Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl önce trafik kazası geçirdim ve %96 raporum var. Tazminat davasının sonucu..?

troyal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
5 sene önce trafik kazası yaptım,hala hastayım,karşı %100 suçlu bulundu,özürlü raporumda %96,sizce mahkeme sonucu ne olur? maddi manevi açtım davayı. tekel2013@yandex.com

troyal

geçmiş olsun mehmet kardeş kazanın 5 yıl önce olduğundan bahsediyorsun o tarihteki poliçe bedeli ne ise onu alırsın hiçmi çevrende bu konuda sana yardımcı olacak biri çıkmadımı dava ile elli yilda sürse alacağin tazminat kazanın olduğu anki poliçe kapsamıdır.kazadan bir yıl sonra alacağın saglık kurulu raporuyla maddi tazminatını alırdın geride kalır manevi tazminat onuda verirdin avukatin birisine nasilsa her gun adliyedeler uğraşip dururlardı.1 yıllık tedavi sürecini saymazsak 4 yıldır hep avutulmuşsun inşallahla maşallahla zamani geçirmişler sana yazık olmuş kardeşim önünde birde davayi kazanirsan yargıtay aşamasi var rabim sabır versin geçmiş olsun.

adli tıp

adli tıp raporu %67 özür verdi,hukusal olarak ne ifade eder,maddi manevi zararım çok

Üst Alt