Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl süreli engelli sağlık kurulu raporu ile engelli maaşı alıyorum..?

olcan

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
değerli abilerim bir sorum olacaktı benim engelli raporum geçerlilik süresi sürekli ve 5 yıl daha fazla yazıyor 2022 maaşı alıyorum 5 yıldan sonra tekrar rapor isterlermi son sorum raporum sürekli mi yoksa sürelimi kalem ablam yardımını bekliyorum

raporumda geçerlilik süresi (5 yıl daha fazla) sürekli ibaresi var

olcan ablacım, sana şimdi bir rapor örneği göstereceğim:http://www.engelliler.biz/forum/sag...da-yonetmelik-30-mart-2013-a.html#post1276946
senin raporun da bu şekilde. şimdi senin raporunun ön yüzünde "özürlü sağlık kurulu raporunun sonucu" kısmına bak ve oraya bakarak sorularımı cevapla:
1. kişinin özür oranı: yazıyla ve rakamla ne yazıyor?
2. ağır özürlü: evet mi hayır mı yazıyor?
3. sürekli: kutucuk işaretli mi?
4. raporun geçerlilik süresi: rakamla ve yazıyla ne yazıyor?

kalem abla 1-sorunun cevabı(yüzde altmışiki virgül sıfır)
2-sorunun cevabı (ağır özürlü hayır ) bu şekilde yazılı
3-sorunun cavabı ( sürekli yazılı ama karşısında hayır yazılı)
4-sorunun cevabı (5 yıl va daha fazla) ibaresi yazılı
kalem ablam raporu aldığım hastane bana sürekli olduğunu söylediler gerçekten doğrumudur

5 yıl ve daha fazla ne yahu:)
sürekli kısmında "hayır" yazıyormuş. dolayısıyla raporun sürekli değil.
geçerlilik süresinde 5 yıl yazıyorsa raporun 5 yıl geçerli.
rapor süren dolunca senden yeni rapor istenir.

2022 engelli raporu

slm benim engelli raporumun geçerlikilk süresi 5 yıl daha fazla sürekli ibaresi var vakıfa gittim dediler 5 yıllık raporun bende hastaneye gittim sordum ömür boyu dediler nasıl bir yol izlemeliyim

olcan raporun 5 yıllık daha fazla diye bir şey yok şöyle yazar rapor süreklimi evet hayır ve seninki hayır yazılı sürekli olan raporlar da herhangi bir rakam yazmaz

Üst Alt