Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl süreli rapor kontrolde süresiz olur mu?

ademkucukpolat

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
KKELEBEKK hanım yardımcı olabilirmisiniz KARDIYOLOJI : ht:+ eko:ef normal, hmy,dilate sol atriyum klas1 ht, klas1 kapak %19
iç hastalıkları : 08.02.2019 bilinen ht olan hasta norvasc ve isoptin kullanıyor eko lvh yok
bun:14 kreatinin:0.89 tit normal ht %10 noroloji:: Hastanın yapılan PSG incelemesi sonucunda pozisyonel niteliği belirgin
olan (supin/yan 63,3/5,3 ) orta şiddette (AHI: 15,7 ) obstruktif uyku apnesi ile uyumlu
bulunmuştur. %35
raporum bu teşhisler var formül ile hesaplandı % 53 5 yıl süreli rapor verildi kronik süreğen hastalık yazılmıştır
bu rapor iyileşmeyen hastalıklar 5 yıl sonra süresiz e dönermi istanbul marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden verildi

Selamlar orta şiddette ki uyku apnesi ni Ankara'da %35 den %10 a düşürüyorlar deniyor sizinkisini düşürmediler mı acaba benimde%57 toplamda raporum var uyku apnesini düşürürler mi diye merak ediyorum

Kardeşim mrb obstruktif uyku apnesi ile uyumlu ve pozisyonel ağır apne benimki Ankara düşürmedi senin raporunu görmediğim için bişey diyemem

Benimkisinde Orta obstrüktif uyku apne sendromu diye yazıyor ahi 28 hastanın hayati tehlikesi nedeniyle cpap cihazını sürekli olarak kullanması gerekmektedir diye yazıyor

Rapor resmini yükleyemedim maalesef uğraştım olmuyor

Üst Alt