Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl süresi dolan aracımı ne zaman satabilirim?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
Merhabalar ,
aracım 28.7.2021 tarihin de ötv muafiyet süresini dolduruyor araçta donanım vs yok otomatik vites araç.
notere gidip muafiyeti kaldıracağım ayın 28 de hemen o gün başkasına satabilir miyiz?
yoksa 29 .7.2021 tarihini beklemek gereklimi ?

OturanBoğa

abi yani ayın 28 de satamaz mıyım ? Şehir dışından gelecek alacak olan tam tarih ayın 29 mu oluyor ?

29'u. Ama dikkat, önemli olan tescil tarihi, fatura tarihi değil!

@OturanBoğa

teşekkür ederim abi.
tescil tarihi ruhsat da yazan tarih oluyor değil mi?

e devletten baktım

sahiplik tarihi 26.7.2016
tescil tarihi 28.7.2016
Hak mahrumiyeti VAR YAZIYOR

Satışa hazır olma tarihi tam olarak ne zaman oluyor buna göre?

aracım da tertibat vs yok hak mahrumiyetini noterden kaldırabiliyorum değil mi farklı bir şeey yapmama gerek var mı ?

Ayın 29 unu bekle ben olsam 2 gün daha bekler 30satarim...burası Türkiye ÖTV yi isterler adamdan...bahane bulmak istiyorsa

29'u. Zaten bilgisayar ekranında satış açılıyor, birilerinin hesap yapmasına gerek olmuyor.

OturanBoğa

İyi ki bu site var inan çok fazla işlerime kolaylık sağlayıp hayatımı kolaylaştırdı.
Bu arada aracımı sattım
yeni araç da aldım ancak bayi vergi dairesine gönderdi bu işlemler ne kadar sürer abi ? Ve hızlandırmak için bir şeyler yapmamız gerekmekte mi ?

Sahiplik belge tarihi 1 Aralık tescil tarihi 15 Aralık Aracı hangi tarihten sonra satabilirim

OturanBoğa Bülent bey cevap gördüm, çok teşekkür ederim

aracı satmak istemessem illaki baskasınamı satmak zorundayım 5 yıl dolduktan sonra baska yeni bir araç aLmak için teşekkürler

Üst Alt