Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıldır 2022 maaşı alıyorum. Eve incelemeye geldiler. Şimdi ne olacak?

Zumrut

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba
Bir hafta once engelli maasi icin eve geldiler
Sorular sordular hepsini cevapladik.Gelir durumumuzda degisiklik yok.Ancak bizimle birlikte oturan kardesim ve teyzem evde yoktu onlari sordular su an evde yoklar dedik.5 yildan beri kimse gelmedi incelemeye.giderken bir sey demediler.E devlete bakiyorum devam ediyor gozukuyor.Yine de emin olamiyorum acaba maasimiz devam ediyor mu lutfen yardim

Zumrut
[FONT=sans-serif]Ancak bizimle birlikte oturan kardesim ve teyzem evde yoktu onlari sordular su an evde yoklar dedik[/FONT]
gelırde değişiklik yokmus eğer bahsettıgınız kardeş ve teyzenın ıkametı resmı olarak sızde ıse heç bi sıkıntı olmaz zaten e devlette de devam edıo yazıomus

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin
Valla rahatladim.
Gunlerden beri sabah aksam e devlete bakiyorum

Emeklilere zam geldi engelli maaslarinada zam gelecekmi

zafer8484..emeklilere zam geldi derken??...bahsettiğin en düşük maaşın 1500 tl e çekilmesiyse o zam değil maaş sabitleme olayı sadece:)..zamlar radikal bir değişiklik olmaz ise her yıl ocak temmuz aylarında enflasyon oranında yapılırlar..bahsettiğin bunlarsa eğer??

1500 oldu maaş ama daha zam yapılmayacak

Maaş 1500 oldu ama zam daha yok örnek kişi maaşı 5 yılda yapılan zam ile 1500 olacak ise idi 5 yıl daha zam yapılmayacak devlet zam mı erken vermiş oldu demek sadece bu bilginize.

Üst Alt