Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıldır alzheimer olan ve 80 yaşındaki kadın kabaca ne kadar yaşar?

@bireda,
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Bu süreler neye göre veriliyor? Ve Alzheimer hastalarının ölümü neden ve nasıl rakamlara dökülüyor dökülebiliyor?

Allah’ın takdir ettiği kadar,
kişinin duygusal durumu aile durumu, yakınları kendisine bakan kişi etken olabilir bir cok farklı faktörler çevre faktörleri var kişiden kişiye değişeceğini düşünüyorum

@bireda,

5 yıldır zaten hasta diyor. 2 yıl önce ölmesi mi gerekiyordu?

@07antalya,

Ben inancıma göre fikrimi söyledim inanmayan kişi icin diger faktörleri düşünebilir birsey diyemem sonuçta dinde zorlama yoktur herkes kendi fikrini beyan edebilir ben kaderin varlığına inandığım icin boyle söylüyorum

Diger faktörler aile , bakım, kişi sayısı , genel durum, çevre , sağlık ,
Bunlar fiziksel olarak sonuçlara etki edebilir durumu değişebilir sonuçta sebebler var insanlar sebebler uzerinden birseyleri imar eder veya etmezler kişilerin kendi secenekleridir ama bir sonuç mutlaka vardır. Bilinmezdir , inanan kişi ona kader der inanmayan farklı birsey söyler

Temennim allahtan sağlığına kavuşması geçmiş olsun

Demans beyni öldüren bir hastalık. Ufak çocuk gibi oluyorlar. size göre kaç yaşındayda o kadar hesap edin. Gerisi allahın takdiri

Entübe edilmiş hasta kendini bilmez yıllarca yaşarken alzaymır hastanızın kaç yıl yaşayacağını araştırmanız manidar Allah ın verdiği canı ne zaman zamanı gelirse alır

Üst Alt