Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 yıldır alzheimer olan ve 80 yaşındaki kadın kabaca ne kadar yaşar?
@bireda,
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Bu süreler neye göre veriliyor? Ve Alzheimer hastalarının ölümü neden ve nasıl rakamlara dökülüyor dökülebiliyor?
Allah’ın takdir ettiği kadar,
kişinin duygusal durumu aile durumu, yakınları kendisine bakan kişi etken olabilir bir cok farklı faktörler çevre faktörleri var kişiden kişiye değişeceğini düşünüyorum
Ben inancıma göre fikrimi söyledim inanmayan kişi icin diger faktörleri düşünebilir birsey diyemem sonuçta dinde zorlama yoktur herkes kendi fikrini beyan edebilir ben kaderin varlığına inandığım icin boyle söylüyorum
Diger faktörler aile , bakım, kişi sayısı , genel durum, çevre , sağlık ,
Bunlar fiziksel olarak sonuçlara etki edebilir durumu değişebilir sonuçta sebebler var insanlar sebebler uzerinden birseyleri imar eder veya etmezler kişilerin kendi secenekleridir ama bir sonuç mutlaka vardır. Bilinmezdir , inanan kişi ona kader der inanmayan farklı birsey söyler
Temennim allahtan sağlığına kavuşması geçmiş olsun
Entübe edilmiş hasta kendini bilmez yıllarca yaşarken alzaymır hastanızın kaç yıl yaşayacağını araştırmanız manidar Allah ın verdiği canı ne zaman zamanı gelirse alır